Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2018, 16:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Disney pripravuje hneď niekoľko seriálov zo sveta Star Wars! Na čo všetko sa môžeme tešiť?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Star Wars: The Clone Wars už dávno odvysielalo svoju poslednú sériu a koniec sa blíži aj pre Star Wars: Rebels. Čo nás ale čaká ďalej?

Zdá sa, že posledné dni do nás Disney pumpuje čoraz viac bombových noviniek zo sveta Star Wars. Máme tu trailery, plagáty či fotografie z pripravovaného spin-offu s Han Solom, oznámenie o naverbovaní tvorcov Game of Thrones k úplne novej trilógii a do tretice prichádza potešujúca správa o prebiehajúcom vývoji Star Wars seriálov

S touto radostnou novinkou vyrukoval CEO Disney Bob Iger a potvrdil, že v súčasnej dobe sa pracuje nie na jednom, ale rovno na niekoľkých projektoch. Tie sa však nachádzajú v ranej fáze, a tak o žiadnom z nich bohužiaľ neprezradil bližšie informácie.

Ak si to zhrnieme, Disney už v máji vypustí do sveta očakávaný spin-off Solo: A Star Wars Story, po ktorom bude nasledovať záverečná časť zatiaľ poslednej trilógie Star Wars (pod taktovkou J. J. Abramsa).

Disney pripravuje hneď niekoľko seriálov zo sveta Star Wars! Na čo všetko sa môžeme tešiť?
Zdroj: Disney

Následne môžeme očakávať príchod ďalšej trilógie od Riana Johnsona (režiséra Star Wars: The Last Jedi), série filmov od Benioffa a Weissa, sólovky s Obi-Wanom Kenobim a vytvorenie viacerých seriálov. Trpieť nedostatkom príbehov zo sveta Hviezdnych Vojen fanúšikovia tejto mimoriadne úspešnej ságy rozhodne nebudú. Už len dúfať, že kvantita nevyhrá nad kvalitou.

Rozprava okolo Skywalkerovcov sa uzatvára, Kenobiho príbeh bude pravdepodobne taktiež čoskoro doplnený. Do akého časového obdobia sa teda v seriáloch pozrieme?

Na túto otázku bude ľahšie odpovedať asi až po premiére prvých častí z pripravovanej dvojice nových trilógií, na ktoré by mohol seriál pravdepodobne istým spôsobom nadväzovať. Podobným spôsobom Star Wars: Rebels predchádzali príbehu zo Star Wars IV a seriál Clone Wars sa viazal k epizóde II. A čo si myslíte vy?

Seriálov zo sveta Star Wars sa však dočkáme najskôr v záverečnej časti roku 2019, kedy Disney plánuje spustiť svoj vlastný streamovací servis. Ten by mal mať za úlohu konkurovať spoločnostiam ako Hulu či Netflix. V rámci neho sa okrem Star Wars seriálov údajne pozrieme aj na seriálové prevedenie obľúbeného animáku Monsters, Inc. a tínedžerského High School Musical

Domov
Zdieľať
Diskusia