Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2018, 19:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Benedict Cumberbatch je Grinch! Najväčší nepriateľ Vianoc v prvých ukážkach z animovaného filmu sníva o tom, že bude krasokorčuliar

FILMY A SERIÁLY THE GRINCH
Uložiť Uložené

Animovaná rodinná komédia o Grinchovi láka prvým teaser trailerom.

Ak vypustíte takýto teaser, je vám jasné, že diváci nebudú očakávať nič iné ako rozprávku pre deti. Tak nejako sme dúfali, že to nebude iba "zlatunké" a miesto vtipné, no začíname sa obávať, že animonovaný Grinch veľký presah mať nebude. Aj preto ide o rozprávku a aj preto zvolili autori dizajn postavy, ktorý deti nevystraší.

V prvých ukážkach vidíme, ako Grinch sníva o sebe ako o krasokorčuliarovi. Štúdio Universal tak využíva aktuálne ZOH. Je možné, že žiaden z týchto záberov nakoniec vo výslednom filme nebude použitý, už teraz však máme všetci jasný obraz o tom, čo čakať. 

Ak teda máte decká alebo mladších súrodencov, začiatkom novembra by ste ich asi mali zobrať na Grincha. Režíruje Yarrow Cheney (Tajný život maznáčikov).

Benedict Cumberbatch je Grinch! Najväčší nepriateľ Vianoc v prvých ukážkach z animovaného filmu sníva o tom, že bude krasokorčuliar
Zdroj: Illumination/Universal
Domov
Zdieľať
Diskusia