Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2018, 13:50
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Druhá séria Punishera dostáva tri herecké posily. O koho ide a aké postavy stvárnia?

FILMY A SERIÁLY PUNISHER
Uložiť Uložené

Jona Bernthala a zvyšok obsadenia podporí v očakávanej druhej sérii trio nových postáv. Natáčania by už malo byť momentálne v plnom prúde.

Ako už viete, druhá séria skvelého Daredevila od Netflixu nám okrem pôvabnej Elektry predstavila tiež postavu Punishera, ktorú stvárnil stále obľúbenejší a obsadzovanejší Jon Bernthal. Ten minulý rok dokonca zahviezdil aj vo svojom vlastnom seriáli, o čom svedčí aj naša nadšená recenzia.

Naposledy sme sa očakávanej druhej sérii venovali iba nedávno, keď bolo oznámené, že projekt hľadá trojicu nových postáv. Po dvoch týždňoch sa však zdá, že Punisher už svojich hercov našiel. O koho ide a aké úlohy dostali?

Zľava: Floriana Lima, Giorgia WhighamJosh Stewart

Druhá séria Punishera dostáva tri herecké posily. O koho ide a aké postavy stvárnia?
Zdroj: The CW/Fox Network/Buena Vista Television

Josh Stewart si zahrá Johna Pilgrima, muža, ktorý pokojným zovňajškom maskuje svoju nemilosrdnosť. Aj keď život plný násilia už opustil, okolnosti ho opäť donútia využiť staré zručnosti a privedú ho do sveta Franka Castlea. Floriana Lima sa zhostí postavy menom Krista Dumont. Pôjde o inteligentnú a súcitnú psychoterapeutku pre vojnových veteránov.

A do tretice ešte Giorgia Whigham. Tá si strihne Amy Bendix, bystrú pouličnú podvodníčku so záhadnou minulosťou. Trojica sa v druhej sérii pripojí k potvrdeným hercom, ako Jon Bernthal, Ben Barnes, Amber Rose Revah či Jason R. Moore.

Druhá séria Punishera dostáva tri herecké posily. O koho ide a aké postavy stvárnia?
Zdroj: Netflix

Natáčanie druhej série Punishera by malo byť v týchto chvíľach už v plnom prúde. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme. Pokiaľ sa ale chcete dozvedieť, o čom by mohol byť jej príbeh, vstúpte do tohto vlákna. Ako sa vám páčila prvá séria? A tešíte sa na tú nadchádzajúcu?

Domov
Zdieľať
Diskusia