Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2018, 11:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

O 25. Jamesa Bonda sa postará tvorca True Detective Cary Fukunaga

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Náhrada za Dannyho Boylea je konečne známa.

Cary Fukunaga oficiálne zasadol na režisérsky post k 25. Jamesovi Bondovi. Na pozícii nahradil Dannyho Boylea (Trainspotting), ktorý snímku opustil kvôli takzvaným kreatívnym nezhodám.

Skutočným dôvodom malo byť ale neobsadenie poľského herca Tomasza Kota do role hlavného záporáka. Proti jeho účasti vo filme neprotestovali len samotní producenti, ale aj Daniel Craig. Viac o tejto téme sa dozviete z nášho minulého článku.

Natáčanie nového Bonda by malo začať 4. marca (březen) 2019. Celosvetová premiéra je predbežne plánovaná na 14. februára (únor) 2020 (ide o niekoľkomesačný posun z pôvodne plánovaného 8. novembra (listopad) 2019).

„Spolupráca s Carym (Fukunagom) nás veľmi teší. Vďaka jeho všestrannému nadaniu a inovatívnemu prístupu je skvelou voľbou pre naše ďalšie dobrodružstvo s Jamesom Bondom,“ vyhlásili na sociálnej sieti Twitter producenti Michael G. Wilson a Barbara Broccoli.

Odporúčané
Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac 18. októbra 2021, 16:30

Cary Fukunaga je okrem práci na famóznej prvej sérii True Detective zodpovedný napríklad aj za réžiu drámy Jana Eyrová (2011) či vojnovej snímky Beasts of No Nation (2015).

Spolupracoval taktiež na scenári úspešného hororu It (2017) a najbližšie od neho uvidíme neobyčajne pôsobiaci seriál Maniac.

Ako sa voľba nového režiséra pozdáva vám?

Domov
Zdieľať
Diskusia