Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018, 20:08
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

2. séria dokumentárneho hitu Making a Murderer 2 dorazí už budúci mesiac

FILMY A SERIÁLY MAKING A MURDERER
Uložiť Uložené

Strhujúci skutočný príbeh ešte neskončil.

Dokumentárny seriál Making a Murderer z roku 2015 sa stal pre Netflix ďalším veľkým hitom a odniesol si aj viacero ocenení, vrátane cien Emmy.

Fanúšikovia sa samozrejme dožadovali 2. série. O tom, že sa Making a Murderer Part 2 dočkáme, sa už nejakú dobu vie. Teraz však konečne máme k dispozícii aj dátum premiéry.

Do kalendárov si zapíšte 19. október (říjen) tohto roku. V prvej sérii sme mali možnosť sledovať neuveriteľný príbeh istého Stevena Averyho. Ako 23-ročný bol odsúdený za znásilnenie a pokus o vraždu, pričom tieto obvinenia sa vyvrátili až po 18 rokoch.

Postup polície pri vyšetrovaní bol navyše veľmi podozrivý. Po 2 rokoch však bol Avery opäť odsúdený, tentokrát za vraždu. Okrem Averyho išiel sedieť aj jeho synovec Brendan Dassey. Obaja dostali doživotie.

Druhá séria bude mať 10 epizód a podľa tvorcov sa bližšie pozrie na to, ako sa doživotné rozsudky emocionálne na oboch mužoch podpísali.

Zároveň sa pred nami odhalí komplexná pravda o tom, ako (ne)funguje americká spravodlivosť. Ako sme napísali vyššie, nové časti dorazia už 19. októbra 2018 (v ten istý deň mimochodom štartuje aj 3. séria Daredevila). Budete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia