Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018, 20:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

The Raid 3 pravdepodobne nikdy nevznikne. Režisér prvých dvoch dielov pokladá príbeh za uzavretý a nechce sa k nemu vracať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Gareth Evans netúži vrátiť sa späť do tohto násilného sveta.

The Raid 1 a 2 vošli do kín s 3-ročnými rozostupmi, pričom tvorcovia nám povedali, že trojka bude asi finálnym dielom. Mala sa však trocha opozdiť. Od premiéry dvojky však ubehli už 4 roky a my sme nedostali žiadne správy o chystanom sa natáčaní. 

Je to preto, lebo režisér Gareth Evans netúži vrátiť sa do tohto sveta. Natáčanie oboch častí si nesmierne užíval a nejaký čas po tej poslednej mal v hlave celý dej aj kostru tej tretej. Čím viac času však ubehlo, tým menšiu chuť mal Evans pokračovanie natočiť. 

Je názoru, že to celkom uzavreli a nemyslí si, že sa k sérii ešte niekedy vráti. Chcel natočiť niečo nové, čo sa mu aj podarilo s Apostle. Snímka je na festivaloch úspešná a prvý trailer napovedá, že násilia sa dočkáme aj v režisérovej novinke.

Avšak, zdá sa, že s The Raid je koniec. Iko Uwais a spol. tak budú musieť lámať čeľuste pod dohľadom menej kvalitného štábu a scenáristov... tak, ako to robili aj doteraz. 

Geniálne bojové filmy s neuveriteľnou choreografiou, napätím a filmárskym kumštom odporúčame každému z vás. Policajta Ramu si zamilujete a pri každej akčnej scéne budete slintať.

Domov
Zdieľať
Diskusia