Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2019, 15:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Michael Jackson nemohol zneužívať chlapca v dobe, keď to on tvrdí, uznal režisér dokumentu Leaving Neverland

Michael Jackson nemohol zneužívať chlapca v dobe, keď to on tvrdí, uznal režisér dokumentu Leaving Neverland
FILMY A SERIÁLY MICHAEL JACKSON
Uložiť Uložené

Na Twitteri sa rozbehla debata medzi režisérom dokumentu a blízkym spolupracovníkom Michaela Jacksona.

Dokument Leaving Neverland o údajnom sexuálnom zneužívaní maloletých detí zo strany Michaela Jacksona spôsobil v posledných mesiacoch vlnu pozitívnych aj negatívnych reakcií. Speváka prestali hrávať niektoré rádiové stanice, na druhej strane sa po mestách objavili plagáty, ktoré upozorňovali, že Jackson je v skutočnosti nevinný.

Za samotným dokumentom stál režisér Dan Reed, pričom v posledných hodinách sa po internete šíri konverzácia medzi ním a blízkym spolupracovníkom Michaela Jacksona Mikea Smallcombea.

Ten na Twitter zavesil stavebné povolenie z kalifornského okresu Santa Barbara, ktorý potvrdzuje, že Jackson mohol železničnú stanicu na ranči Neverland, kde sa malo podľa Jamesa Safechucka odohrávať sexuálne zneužívanie, postaviť až v septembri roku 1993.


Napriek tomu v dokumente Safechuck hovorí, že bol v miestnosti v rámci tejto stanice zneužívaný od roku 1988 do roku 1992. Najnovšie informácie z úradov preto naznačujú, že miestnosť, kde malo zneužívanie prebiehať, nebola v tomto období ani postavená. Smallcombe možno ani nečakal, že na nový dôkaz zareaguje samotný režisér dokumentu Leaving Neverland.

Odporúčané
Naozaj Michael Jackson sexuálne zneužíval deti? Tieto zaujímavé fakty o jeho živote si možno nevedel Naozaj Michael Jackson sexuálne zneužíval deti? Tieto zaujímavé fakty o jeho živote si možno nevedel 23. februára 2019, 13:05

Režisér Dan Reed na stavebné povolenie odpovedal so slovami, že o dátumoch stavby železničnej stanice nemôže byť pochýb. Vraj je teda dátum, kedy malo zneužívanie skončiť, nesprávny.

Takáto odpoveď len nahrala Smallcombeovi, pretože Safechuck na súde vždy tvrdil, že zneužívanie skončilo v roku 1992, keď mal 14 rokov. Smallcombe upozornil Reeda, že medzi tvrdeniami Safechucka a dôkazoch z úradných dokumentov existuje trojročná nezrovnalosť, a tak by teraz nemal znenazdajky meniť príbeh.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený MJ Forever (@michaeljackson455),

Domov
Zdieľať
Diskusia