Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Komiksovka Birds of Prey s Harley Quinn je už natočená a posledná séria Clone Wars dostáva prvý trailer

Komiksovka Birds of Prey s Harley Quinn je už natočená a posledná séria Clone Wars dostáva prvý trailer
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE FRENCH DISPATCH
Uložiť Uložené

Dorazila ďalšia dávka správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Snímka Birds of Prey s Harley Quinn je dotočená

Produkčná spoločnosť Margot Robbie LuckyChap Entertainment na Instagrame oznámila, že komiksovka Birds of Prey je oficiálne dotočená. Na obrázku je vidieť aj nové logo. Režisérkou filmu je Cathy Yan (Dead Pigs, kraťas According To My Mother) a jeho premiéra je naplánovaná na 7. februára (únor) 2020. Pre viac informácií o klikaj sem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

That’s a wrap!

Príspevok, ktorý zdieľa LuckyChap Entertainment (@luckychapentertainment),

7. séria Star Wars: The Clone Wars dostala trailer

Niekoľko hodín po paneli seriálu Star Wars: The Clone Wars na udalosti s názvom Star Wars Celebration boli zverejnené nové zábery z očakávanej 7. série. Tie okrem poriadnej nádielky akcie vnadia aj na súboj Ahsoky Tano s Darth Maulom. Nadchádzajúca séria bude pozostávať z 12 epizód a premiéru si odbije na streamovacej platforme Disney+.

2. séria Big Little Lies sa pripomenula prvým teaserom

Televízia HBO zverejnila nové zábery z druhej série hitu Big Little Lies. V nej okrem návratu hlavných postáv v podaní herečiek, ako Nicole KidmanReese WitherspoonShailene WoodleyLaura DernZoë Kravitz uvidíme napríklad aj Meryl Streep. 2. dorazí 9. júna (červen) 2019.

Pokračovania Avatara získali ďalšiu hereckú posilu

Herečka Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon; Sunshine) by sa mala pripojiť k pokračovaniam Avatara ako vedkyňa Dr. Karina Mogue. Stále však nie je známe, v koľkých a ktorých sequeloch ju uvidíme. Avatar 2 dorazí do našich kín 17. decembra (prosinec) 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Sony Pictures Classics

Čo prezradil režisér Psieho ostrova a Grandhotelu Budapešť o svojom novom filme?

Režisér Wes Anderson sa rozpovedal o svojom nadchádzajúcom filme The French Dispatch. Jeho natáčanie vo francúzskom Angoulême skončilo minulý mesiac a príbeh sa zameria na amerického žurnalistu žijúceho vo Francúzsku. Ten vytvorí vlastný časopis, pričom by mal bojovať o to, aby mohol napísať to, čo chce on sám. Anderson tiež prezradil, že nepôjde o snímku o slobode tlače.

Odporúčané
RECENZIA: The French Dispatch RECENZIA: The French Dispatch 11. novembra 2021, 12:30

Ďalej dodal, že Bill Murray má vo filme len malú úlohu a Christoph Waltz sa objaví iba v jedinej scéne. Dohady okolo obsadenia Brada Pitta sa nakoniec ukázali ako nepravdivé. Vo filme uvidíme hercov, ako Tilda Swinton, Francis McDormand, Saorise Ronan, Owen Wilson, Bob Balaban, Timothée Chalamet, Guillaume Gallienne či Benicio del Toro, no a premiéry by sme sa mohli dočkať ešte koncom tohto roka.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Fox Searchlight Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia