Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Finále Game of Thrones je najhoršie hodnotenou sériou v histórii celého seriálu

Finále Game of Thrones je najhoršie hodnotenou sériou v histórii celého seriálu
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Štart do nového pracovného týždňa sa ani tentokrát nezaobíde bez našej rubriky Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa už tradične oboznámi s najzaujímavejšími novinkami z posledných dní.

Russell Crowe obťažuje svoje kolegyne v sľubnej minisérii 

Stanica Showtime zverejnila už aj oficiálny trailer pre minisériu The Loudest Voice. Tá bude vychádzať z knihy The Loudest Voice in the Room (obsahuje rozhovory s viac než 600 ľuďmi) od Gabriela Shermana a zameria sa na pád zakladateľa Fox News Rogera Ailesa, ktorý čelil viacerým obvineniam zo sexuálneho obťažovania.

Zahrajú si Russell CroweNaomi WattsSienna MillerSeth MacFarlaneSimon McBurneyAnnabelle WallisAleksa PalladinoJosh Charles či Josh Stamberg a premiéra je naplánovaná na 30. júna (červen) 2019.

2. séria Big Little Lies sa pripomína ďalšou ukážkou

Pri seriáloch ešte ostaneme, pretože oficiálnym trailerom sa pripomenula aj druhá séria Big Little Lies od televízie HBO. Tá nadviaže na finále tej prvej. Za réžiou stojí Andrea Arnold (American Honey) a okrem návratu hlavných postáv v podaní herečiek, ako Nicole KidmanReese WitherspoonShailene WoodleyLaura Dern Zoë Kravitz uvidíme napríklad aj Meryl Streep. Premiéra je naplánovaná na 9. júna (červen) 2019.

Zendaya je hviezdou seriálu o experimentovaní s drogami a sexom

Stanica HBO sa však pochválila aj novým trailerom pre nadchádzajúci seriál EuphoriaTen bude vychádzať z rovnomenného izraelského projektu a rozpovie nám príbeh skupiny zmätených stredoškolákov, ktorí bojujú so svetom drog, sexu, hľadania vlastnej identity, tráum, lásky a priateľstva.

Hlavnú rolu si zahrá Zendaya (Spider-Man: Homecoming), no okrem nej sa objaví aj Maude ApatowEric DaneStorm ReidSydney SweeneyAlgee SmithJacob ElordiBarbie FerreiraHunter Schafer či Austin Abrams. Premiéra je naplánovaná na 16. júna (červen) 2019.

Cate Blanchett v lákavej komédii utečie od rodiny

Po odloženej premiére sa nám snímka Where’d You Go Bernadette opäť pripomína, a to ďalším trailerom. Hlavnou hrdinkou bude manželka a matka, ktorá jedného dňa zmizne. Jej 15-ročná dcéra a manžel tak začnú pátrať po tom, čo sa jej stalo. Za scenárom aj réžiou stojí Richard Linklater (trilógia Before Sunrise) a zahrajú si Cate Blanchett, Billy Crudup, Kristen Wiig, Emma Nelson, James Urbaniak, Judy Greer, Troian Bellisario, Zoe Chao či Laurence Fishburne. Slovenská premiéra je naplánovaná na 22. augusta (srpen) 2019.

Finále Game of Thrones má najhoršie hodnotenie so všetkých sérií

Podľa skóre na portáli Rotten Tomatoes je finále Game of Thrones najhoršie hodnotenou sériou v histórii seriálu. Po 4. epizódach je priemerné hodnotenie na 77% a ak by aj zvyšné 2 časti dostali plných 100%, stále by 8. séria ostala tou vôbec najhoršie hodnotenou so všetkých.

Domov
Zdieľať
Diskusia