Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2019, 20:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tornádo z bláznivého hororu Clownado zo seba vrhá klaunov, ktorí sú vražednejší než Pennywise

Tornádo z bláznivého hororu Clownado zo seba vrhá klaunov, ktorí sú vražednejší než Pennywise
Zdroj: Wild Eye Releasing
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Malé mestečko sa ocitne v zovretí tornáda... a klaunov.

Prekliati klauni sa prostredníctvom tornáda vydávajú do mestečka, ktoré čaká démonický masaker. Obyvatelia z danej oblasti však netušia, že z prichádzajúceho tornáda začnú vyskakovať smrtonosní nepriatelia.

Ale áno, čítaš správne, nejde o žiaden vtip. Milovníci zámerne nepodarených, ale istým spôsobom zábavných filmov, akými sú napríklad snímky zo série Sharknado, by horor s názvom Clownado mohli pravdepodobne doceniť.

Než sa ale odvážiš pozerať nižšie priloženú upútavku, priprav sa na príšerné vizuálne efekty, nezmyselný dej, podpriemernú hereckú zostavu a partičku bláznivých klaunov. Pri tejto snímke skrátka umrieš od nudy, alebo sa budeš kráľovsky zabávať nad katastrofálnym prevedením celého filmu. Ale názor si už urob sám.

Tvorcovia tvrdia, že Clownado natáčali v neo-noir štýle s prvkami hororov zo 70. a 80. rokov. Má ísť teda o akéhosi hybrida medzi tvorbou Johna Carpentera či Lucia Fulciho a výsledok by mal vyzerať približne ako niečo medzi Evil Dead, Bad Taste a Dead Alive. Samozrejme v oveľa, ale oveľa horšej kvalite.

A aby toho nebolo málo, v boji proti klaunom sa postaví výnimočne zvláštna skupina ľudí, pozostávajúca napríklad zo striptérky, imitátora Elvisa Presleyho, vodiča kamiónu a niekoľkých ďalších čudákov. Herecké obsadenie tvorí niekoľko neznámych tvárí a pokiaľ si očakával, že jedného z klaunov stvárni Joaquin Phoenix, budeme ťa musieť sklamať.

Domov
Zdieľať
Diskusia