Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Seriálový prequel Game of Thrones sa už začal natáčať v Severnom Írsku

Seriálový prequel Game of Thrones sa už začal natáčať v Severnom Írsku
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Kraťasy Looney Tunes sú spať

Spoločnosť Warner Bros. Animation oznámila príchod ďalších nových kraťasov zo sveta Looney Tunes. Tie boli ohlásené ešte v júni (červen) 2018 a návštevníci nedávneho Medzinárodného festivalu animovaného filmu si už mohli vychutnať prvú ukážku. Kraťas Dynamite Dance režíroval David Gemmill.

J. J. Abrams je blízko podpisu dohody s WarnerMedia

Režisér J. J. Abrams a jeho produkčná spoločnosť Bad Robot sú údajne vo finálnom štádiu rokovania ohľadom dlhodobej spolupráce s WarnerMedia. Abrams a Bad Robot tak budú vytvárať a dohliadať na nové projekty, a to nielen v rámci filmu, ale aj televízie a digitálnych platforiem.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney/Lucasfilm

Michael Fassbender sa stane špiónom na voľnej nohe

Michael Fassbender si zahrá hlavnú úlohu v špionážnom thrilleri s názvom Malko. Príbeh bude vychádzať z knižnej série S.A.S. od spisovateľa Geralda de Villersa a zameria sa na nájomného špióna menom Malko Linge, ktorý strávil roky v špeciálnom nacistickom tábore pre zajatých špiónov. Scenár k filmu napíše Eric Warren Singer (American Hustle, Only the Brave). Režiséra projekt zatiaľ nemá.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation

Superboy mieri do seriálu Titans

Natáčanie 2. série Titans je v plnom prúde a na internet sa dostala prvá fotka s hercom Joshuom Orpinom v úlohe Connera Kenta, a teda Superboya. Orpin sa tak pridá k ďalším nováčikom seriálu, ako Iain Glen (Bruce Wayne), Esai Morales (Deathstroke), Chella Man (Jericho Wilson) či Chelsea T. Zhang (Rose Wilson). Premiéry nových epizód by sme sa mali dočkať na jeseň tohto roku.

Game of Thrones prequel sa už natáča

Magazín Entertainment Weekly potvrdil, že sa v Severnom Írsku začalo natáčanie prequelového seriálu Game of Thrones, ktorý zatiaľ nemá oficiálny názov. Pilot režíruje S. J. Clarkson (The Defenders, Jessica Jones) a za scenárom stojí Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman) spoločne s autorom predlohy Georgeom R. R. Martinom. Pre viac informácií klikaj sem.

Raňajky
Raňajky Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia