Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2019, 2:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

77-ročný pán zomrel v kine pri sledovaní Annabelle 3

77-ročný pán zomrel v kine pri sledovaní Annabelle 3
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po premietaní sa všetci postavili, aby odišli domov. Jeden muž však zostal sedieť.

Tretia časť hororovej Annabelle s podtitulom Comes Home sa koncom júna dostala do kín. Na jej návštevu sa počas dovolenky v Thajsku odhodlal aj 77-ročný Brit, ktorý si chcel filmom spríjemniť svoje chvíle v cudzej krajine. Podľa informácií portálu MovieWeb však starší muž počas sledovania filmu zomrel.

Do kina si zakúpil iba jeden lístok, a tak pri ňom nesedel nikto blízky, kto by mu počas premietania filmu venoval pozornosť. Zákazníčka sediaca vedľa 77-ročného muža si však ihneď po skončení filmu uvedomila, že neznámy pán nevykazuje žiadne známky života.

Odporúčané
Ako zhoreli kruté Pompeje? Ako zhoreli kruté Pompeje? 5. decembra 2013, 22:09

Portál MovieWeb spomínal taktiež ďalšiu podobnú udalosť z roku 2016, kedy pri sledovaní hororu Conjuring 2 malo prísť k úmrtiu 65-ročného Inda. V prípade zosnulého Inda išlo o infarkt, no ani u jedného z menovaných mužov sa zatiaľ nepreukázalo, že by malo sledovanie filmu súvis s ich úmrtím.

Nová časť Annabelle je na portáli Rotten Tomatoes kritikmi ohodnotená mierne nadpriemernými 65 %. Z finančného hľadiska sa snímke oproti minulým častiam príliš nedarí. Ako sme si už spomenuli v pravidelnej rubrike Box Office, Annabelle Comes Home má za sebou najslabší štart v rámci celej série.

Odporúčané
Air Jordan 11 Gamma Blue s detailnými fotkami Air Jordan 11 Gamma Blue s detailnými fotkami 22. augusta 2013, 11:46
Domov
Zdieľať
Diskusia