Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tretí diel Sherlocka Holmesa natočí režisér skvelého Orla Eddieho a hudobnej biografie Rocketman

Tretí diel Sherlocka Holmesa natočí režisér skvelého Orla Eddieho a hudobnej biografie Rocketman
Zdroj: Renaissance Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

V Star Wars: Epizóde IX sa predstavia tzv. Sith Trooperi

Spoločnosť Lucasfilm zverejnila prvý pohľad na nový druh Stormtrooperov. Ponesú názov Sith Troopers a uvidíme ich už tento rok v snímke Star Wars: The Rise of Skywalker. Tú v našich kinách uvidíme konkrétne 19. decembra (prosinec).

Pokračovanie hororu It sa pripomína novými obrázkami

Štúdio Warner Bros. zverejnilo v spolupráci s magazínom Entertainment Weekly niekoľko nových fotiek z pokračovania hororu It. Ďalší trailer by sme mali vidieť na Comic-Cone v San Diegu, ktorý sa odohrá budúci víkend. Premiéra filmu It: Chapter Two je u nás naplánovaná na 5. septembra (září) 2019 a pre viac informácií klikaj sem.

Klikaj na zvýraznený odkaz

Tvorca trilógie Evil Dead chce natočiť 4. diel

Režisér Sam Raimi, ktorý stojí za hororovou trilógiou The Evil Dead, prezradil, že by rád natočil ďalší diel tejto série. Je vraj v pravidelnom kontakte s hercom Bruceom Campbellom aj producentom Robom Tapertom a snažia sa spoločne prísť na spôsob, ako film natočiť. Vraj už majú aj niekoľko nápadov.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Renaissance Pictures

Poznáme meno režiséra tretieho filmového Sherlocka Holmesa

Očakávaný tretí diel Sherlocka Holmesa s Robertom Downeym Jr. a Judeom Lawom má konečne režiséra. Nie je ním však režisér prvých dvoch častí Guy Ritchie, ale muž menom Dexter Fletcher, ktorý stojí napríklad za snímkami, ako Eddie the Eagle či Rocketman. Taktiež po vyhodenom Bryanovi Singerovi dokončoval aj hit Bohemian Rhapsody. Za scenárom stojí Chris Brancato (seriály Hannibal a Narcos) a premiéra filmu je momentálne naplánovaná na 21. decembra (prosinec) 2021.

Tretí diel Sherlocka Holmesa natočí režisér
Tretí diel Sherlocka Holmesa natočí režisér Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia