Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tvorcovia Game of Thrones dostanú od Netflixu 200 miliónov dolárov. Budú pre nich vytvárať filmy a seriály

Tvorcovia Game of Thrones dostanú od Netflixu 200 miliónov dolárov. Budú pre nich vytvárať filmy a seriály
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Režisér Happy Death Day chystá ďalší horor

Režisérovi Christopherovi Landonovi (Happy Death Day) bol v štúdiu Blumhouse (Get Out, Split) zverený ďalší hororový film. Landon projekt napíše aj zrežíruje a s natáčaním by sa malo začať v Atlante už tento rok v októbri (říjen). Detaily príbehu zatiaľ ostávajú zahalené, no povráva sa, že by sa mal zamerať na vražedné besnenie v malom mestečku.

Raňajky sobota
Raňajky sobota Zdroj: Universal Pictures

V It 2 budú detskí herci digitálne omladení

Režisér Andy Muschietti prezradil, že v pokračovaní hororu It budú mladí herci omladení prostredníctvom digitálnych efektov. A hoci od prvého filmu niektorí z nich zostarli iba trochu, tvorcovia sa kvôli flashbackovým scénam aj tak rozhodli detských hercov omladiť. Snímka vstúpi do našich kín 5. septembra (září) 2019 a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť viac, klikaj sem.

Nicolas Cage a Laurence Fishburne pracujú pre drogový kartel

Spoločnosť Patriot Pictures zverejnila nový trailer pre krimi thriller Running with the Devil. Nicolas Cage a Laurence Fishburne si v ňom zahrajú dvojicu najdôveryhodnejších partnerov šéfa drogového kartelu, ktorí majú za úlohu zistiť, prečo miznú zásielky kokaínu. Za réžiou aj scenárom stojí Jason Cabell (Smoke Filled Lungs) a americká premiéra je naplánovaná na 13. septembra (září) 2019.

Wesley Snipes si zahrá v Ceste do Ameriky 2

V pokračovaní komédie Coming to America, ktoré by sa malo natáčať už túto jeseň, si zahrá aj Wesley Snipes. Príbeh sa bude odohrávať 30 rokov po jednotke a princ Akeem (Eddie Murphy) sa opäť vydá do Ameriky, aby našiel strateného syna. Viac sa dozvieš tu.

Raňajky sobota
Raňajky sobota Zdroj: Paramount Pictures

Tvorcovia Game of Thrones budú pracovať pre Netflix

Tvorcovia Game of Thrones David Benioff a D. B. Weiss podpísali obrovskú dohodu s Netflixom, pre ktorý budú vytvárať nielen seriály, ale aj filmy. Vraj ide o jednu z najväčších spoluprác, aké streamovací gigant podpísal, pričom sa hovorí o sume vo výške 200 miliónov dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia