Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2019, 10:47
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

5. séria Peaky Blinders štartuje už budúci týždeň. Diváci na Netflixe si však počkajú až do jesene

5. séria Peaky Blinders štartuje už budúci týždeň. Diváci na Netflixe si však počkajú až do jesene
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Ray Donovan vnadí na 7. sériu debutovými zábermi

Stanica Showtime zverejnila prvý teaser pre siedmu sériu Raya Donovana. V nej sa bláznivá rodina titulného hrdinu opäť raz zapletie do mnohých nebezpečných patálií. Okrem Lieva Schreibera si zahrá aj Jon Voight, Eddie Marsan, Dash Mihok, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Devon Bagby či Graham Rogers a premiéra prvej epizódy je naplánovaná na 17. novembra (listopad) 2019.

Na akčných scénach komiksovky Birds of Prey pracuje režisér Johna Wicka

Podľa magazínu The Hollywood Reporter sa k dotáčkam komiksovky Birds of Prey pridal aj režisér Johna Wicka Chad Stahelski, aby pomohol s doplnkovými scénami, navrhol nejaké nové akčné sekvencie a celkovo dohliadol na druhý štáb snímky. Jeho meno však na plátne medzi záverečnými titulkami nenájdeme. Premiéra Birds of Prey je u nás naplánovaná na 6. februára (únor) 2020 a pre viac informácií klikaj sem.

5. séria Peaky Blinders odhalila nové obrázky

Netflix potvrdil premiéru 5. série Peaky Blinders. Tá na rozdiel od stanice BBC (25. augusta/srpen 2019) prebehne na známej streamovacej platforme až 4. októbra (říjen). Netflix taktiež zverejnil aj niekoľko celkom nových fotiek, ktoré nájdeš tu. Ak sa chceš o blížiacej sa sérii dozvedieť všetko podstatné, vstúp do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia