Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2019, 1:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Legendárny Utečenec s Harrisonom Fordom a Tommy Lee Jonesom dostane remake. Poznáme aj mená novej hereckej dvojice

Legendárny Utečenec s Harrisonom Fordom a Tommy Lee Jonesom dostane remake. Poznáme aj mená novej hereckej dvojice
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aj dnes pre teba máme množstvo noviniek z Hollywoodu.

Po kratšej odmlke ťa znova vítam pri našich Raňajkách s Filmkultom. Dnes sa čo-to dozvieš o novom filme Fassbendera s Waititim, uvidíš nové trailery pre komédiu Paula Rudda a dramatické krimi, no a reč bude aj o Shymalanovi. 

Michael Fassbender si zahrá v novom filme Taiku Waititiho

Malo by ísť o športovú dramédiu s názvom Next Goal Wins. Taika v nej predstaví partiu amatérskych hráčov, ktorí sa pokúsia kvalifikovať na Majstrovstvá sveta.

Boyd Holbrook sa rozhodne nájsť vraha, ktorý sa objavuje každých 9 rokov

Reč je o novom filme od Netflixu s názvom  In the Shadow of the Moon. Ide o psycho-krimi, v ktorom budeme svedkami toho, ako túžba po odhalení záhadného vraha môže zničiť nielen kariéru odhodlaného policajta. Film bude na Netflixe dostupný od 27. septembra.

Paul Rudd si zahral dvojrolu v dramatickom komediálnom seriáli od Netflixu

Living With Yourself odhalilo zaujímavý trailer pre svoj 8-dielny príbeh. V ňom spoznáme Milesa, ktorý podstúpi liečbu. Tá má z neho spraviť lepšieho človeka. Rýchlo však zisťuje, že bol nejakým spôsobom doslova nahradený lepšou verziou samého seba. A tá mu začína kradnúť jeho život. 

Ďalšie dva filmy M. Night Shyamalana vzniknú pod hlavičkou Universalu

Režisér niekoľkých peciek, niekoľkých priemerných filmov a mnohých sklamaní natočí svoje ďalšie dva filmy pod distribučnou spoločnosťou Universal. Premiéru budú mať 26. februára 2021 a 17. februára 2023. Malo by ísť o originálny počiny, ktoré si Shyamalan natočí za vlastné peniaze. 

Svet sa zbláznil a The Fugitive/Utečenec dostane remake...

... pretože lepšie sa to už nedá natočiť, no pár producentov si povedalo, že to predsa len skúsi. Quibi (streamovacia platforma pre mladých naplánovaná na rok 2020) podľa Variety pracuje na remaku, v ktorom si Kiefer Sutherland zahrá postavu Tommyho Lee Jonesa, zatiaľ čo Harrisona Forda nahradí Boyd Holbrook. Hej, už teraz to znie príšerne. Malo by ísť o seriál, ktorý zrežíruje Stephen Hopkins (House of Lies, Predator 2, Lovci levov, 24: Legacy).

Domov
Zdieľať
Diskusia