Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Noví Charlieho anjeli sú nesmierne sexy. Akčné upútavky z nich robia agentov, ktorí zvádzajú, ale aj zabíjajú

Noví Charlieho anjeli sú nesmierne sexy. Akčné upútavky z nich robia agentov, ktorí zvádzajú, ale aj zabíjajú
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY JURASSIC WORLD 3: DOMINION
Uložiť Uložené

Máme aj nesmierne potešujúcu správu pre všetkých fanúšikov dinosaurov.

Dnešné Raňajky s Filmkultom budú hlavne plné nových záberov z očakávaných projektov. 

Jurassic World 3 obohatí svoje herecké
obsadenie o Lauru Dern, Sama Neilla a Jeffa Goldbluma

Pôvodní hrdinovia z jednotky sa tak vrátia v plnohodnotných rolách (nie v cameu, aké mal v dvojke Goldblum). Razom sa tak tretí diel stáva mimoriadne atraktívnym. Po krátkych záberoch z kraťasu Battle at Big Rock už vieme, že dinosaury sa voľne pohybujú po USA a nám sa tak naskytá zaujímavý koncept. Jednoducho treba ignorovať to príšerné premostenie menom Jurassic World 2. Trojka tak môže byť zase skvelým filmom.

Nové trailery a televízne spoty pre Watchmen (20. október), finálnu sériu Arrow (15. október), Raya Donovana (17. november), Zombieland 2 (17. október), Charlieho anjelov (14. november) a Maleficent 2 (17. október). 

Jason Bateman a Ryan Reynolds spolu natočia remake Clue

Film z roku 1985 pojednával o skupine ľudí vo vile snažiacich sa prísť na to, kto zabil ich hosťa. Má im v tom pomôcť stolová hra. Šlo o kriminálnu komédiu, niečo, čo by obom hercom malo sadnúť. Bateman, ktorý nedávno vyhral Emmy za svoju réžiu pre Ozark, by sa mal zhostiť aj réžie. 

 

Sony chystá sólovku pre nevidiacu dôchodkyňu zo sveta Spider-Mana, Madame Web...

... a my sme tak trochu v pomykove. Ide o civilistku zo sveta Spider-Mana, konkrétne o staršiu nevidiacu ženu napojenú na prístroje podobajúce sa na pavučinu. Scenár majú napísať Matt Sazama and Burk Sharpless (Morbius, taktiež súčasť Venom/Spidey univerza). Madame Webb má mať kľúče k multiversu, takže je jasné, čo tým Sony po odchode Spideyho z MCU sleduje. Musí to však dostať samostatný film? Snáď Sony nepadne na hubu kvôli príliš ambicióznej veľkosti svojho filmového sveta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia