Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2019, 11:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Po pohrebe im omylom naservírovali hašišové koláčiky. 13 pozostalých skončilo pod vplyvom drog

NEWS DROGY
Uložiť Uložené

Na mieste museli zasahovať lekári.

Smútiacia rodina a ďalší blízki pozostalí sa po pohrebe v nemeckom Rostocku odobrali do istej reštaurácie. V nej im ale nechtiac miesto obyčajných koláčikov v skutočnosti podali zákusky plné hašišu, píše The Guardian.

Trinásť hostí po istej dobe začalo pociťovať závrate, a preto boli neskôr odkázaní na lekársku pomoc. Nikto, samozrejme, v danej dobe nerozumel tomu, prečo všetkým hosťom prišlo zrazu zle. Vyšetrovanie preukázalo, že zamestnankyňa poprosila svoju 18-ročnú dcéru o pomoc v kuchyni.

Matka ale následne z chladničky miesto obyčajných zákuskov nechtiac vzala hašišové koláčiky. Udalosť sa mala odohrať ešte v auguste tohto roku, no polícia bola kvôli pozostalým s informáciami ohľadom prípadu zdržanlivá. Hašišový koláč podľa dostupných zdrojov upiekla mladá tínedžerka, ktorá je naďalej vyšetrovaná.

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 30. marca 2019, 14:07
Domov
Zdieľať
Diskusia