Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2019, 17:57
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

V Japonsku ukradli diamant za 1,6 milióna eur, kým zamestnanec vypisoval papiere

NEWS JAPONSKO
Uložiť Uložené

Polícia skúma kamerové záznamy a dúfa, že zlodejov vypátra.

Krádež ako z veľkého filmu sa podľa Japan Times tento týždeň udiala v Yokohame. Z výstavnej haly ukradli diamant v hodnote 200 miliónov jenov, teda v prepočte 1,66 milióna eur

Upravený a vylešťený 50-karátový diamant bol súčasťou výstavy šperkov na pobreží. 

Odporúčané
Ich grillz onedlho dostane aj Moma. Dvaja chalani vyrábajú zlaté a diamantové zuby celej rapovej scéne (Rozhovor) Ich grillz onedlho dostane aj Moma. Dvaja chalani vyrábajú zlaté a diamantové zuby celej rapovej scéne (Rozhovor) 9. septembra 2019, 15:14

Polícia vo vyhlásení uvádza, že zamestnanec spoločnosti, ktorá diamant na výstavu zapožičala, ho v špeciálnej vitríne videl ešte o piatej popoludní.

V Japonsku ukradli diamant za 1,6 milióna eur, kým zamestnanec vypisoval papiere
Zdroj: www.pexels.com

O hodinu neskôr, počas ktorej musel vyplniť správu pre svojich šéfov, v nej však už kameň chýbal a box bol podľa všetkého odomknutý. Iné šperky nezmizli. 

Diamant má síce vysokú hodnotu, no predať ho na čiernom trhu nemusí byť pre zlodejov úplne jednoduché a tak stále existuje šanca, že si zlodej príliš nezarobí. Polícia sa tiež vrhla na skúmanie kamerových záznamov z výstaviska. 

Domov
Zdieľať
Diskusia