Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 12:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West tvrdí, že bude americkým prezidentom a prezrádza, že bol závislý na porne

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Americký raper sa nechal počuť, že je najväčším umelcom všetkých čias.

Kanye West vydal svoj dlho očakávaný album Jesus is King, a to aj napriek tomu, že ešte dopoludnia to vyzeralo tak, že sa ho dočkáme až niekedy na Vianoce. Na twitteri napísal, že je potrebné upraviť ešte 4 skladby.

Aktuálne sme sa dočkali uvedenia sľubovaného filmu do kín IMAX naprieč celým svetom a rovnako uzrel svetlo sveta dvojhodinový rozhovor s uznávaným reportérom Zane Lowe. V ňom dvojica prebrala všetky najdôležitejšie témy, vrátane Kanyeho konvertovania na kresťanstvo, prechodu ku gospelovej hudbe, konfliktu s Drakeom aj prezidentskej kandidatúre. 

Yeezus sa v súčasnosti netají tým, že by chcel v roku 2024 kandidovať na post hlavy Spojených štátov. Kanye otvorene rozpráva aj o svojej minulej závislosti na pornografii a už tradične nezabudol pripomenúť, že je najlepším a najväčším umelcom, aký kedy existoval. Ak si fanúšikom kontroverzného rapera, práve tento rozhovor pre teba bude sondou do jeho hlavy za posledné dva roky. Poteší ťa aj príbeh o tom, keď nechal pred Drizzyho domom papierik so svojim telefónnym číslom. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia