Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2019, 11:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pedofila odsúdeného na 22 doživotí za zneužitie viac ako 200 detí našli dobodaného vo vlastnej väzenskej cele

NEWS
Uložiť Uložené

33-ročný Huckle bol za mrežami od roku 2016.

Richard Huckle bol v roku 2016 odsúdený na doživotie, a to hneď 22-krát. Jeho prípad totiž patrí k najbrutálnejším príkladom pedofílie v Británii. V rokoch 2006 až 2014 znásilnil viac ako 200 detí vo veku od šiestich mesiacov do 12 rokov.

Trestnú činnosť vykonával v Malajzii a priznal sa približne k tretine všetkých znásilnení. Pôvodne pracoval ako fotograf, keď ho kriminálna agentúra zadržala, v jeho počítači pri domovej prehliadke našli viac ako 20-tisíc fotiek a videí, ktoré zaznamenávali jeho sexuálne útoky. Svoje fotky podľa dostupných informácií rozširoval prostredníctvom pornografických platforiem na dark webe ďalej. 

Odporúčané
Pedofília: Väčšine pedofilov stačia predstavy a fantázie, len máloktorí sa dopustia sexuálneho zneužitia Pedofília: Väčšine pedofilov stačia predstavy a fantázie, len máloktorí sa dopustia sexuálneho zneužitia 31. marca 2019, 11:52

Britské médiá informujú, že Huckleho našli dobodaného vo svojej cele . Zraneniam, ktoré boli nezlúčiteľné so životom, nakoniec aj podľahol. Vo väzení bol od roku 2016 a jeho 22 doživotných trestov malo reflektovať exemplárne odsúdenie človeka za najohavnejší možný trestný čin. V súčasnosti bude prebiehať vyšetrovanie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia