Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2019, 8:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Z metamfetamínu a konope by bolo možné vyrobiť 130 dávok drog. Slovákovi hrozí 15 rokov vo väzení

NEWS DROGY MARIHUANA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

25-ročný muž zo Šamorína je podozrivý, že drogy zadovážil a následne predával.

Polícia Slovenskej republiky si pripisuje ďalší úspešný protidrogový zásah. Tentokrát sa podarilo v Trnavskom kraji odhaliť 25-ročného dílera, ktorému boli počas domovej prehliadky v rodinnom dome v Šamoríne, na chate v Čilistove a v osobnom aute nájdené hneď dva druhy drog. Expertíza potvrdila, že okrem marihuany sa podarilo zaistiť aj metamfetamín. Podľa odborníkov sa dalo zo zaisteného materiálu vyrobiť minimálne 130 dávok drog.

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 30. marca 2019, 14:07

„Po zadovážení dôkazov vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného drogového zločinu 25 ročného muža zo Šamorína. Podozrivý je z toho, že drogy zadovažuje, prechováva a následne predáva,“ informuje polícia na Facebooku. 

Súd už rozhodol o tom, že muž bude stíhaný za mrežami a polícia ho eskortovala do ústavu na výkon väzby. Zároveň s prihliadnutím na okolnosti, že ide o závažnejší trestný čin, hrozí dílerovi trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov, informuje polícia na sociálnej sieti. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia