Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2019, 9:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Muž vyhral Porsche, predal ho a o dva dni vyhral ďalšie

NEWS PORSCHE
Uložiť Uložené

Britský inštalatér sa v druhom prípade už ani poriadne netešil, dokončil kurz a išiel si po výhru.

Ešte na Vianoce v roku 2017 vyhral britský inštalatér Tom Harvey v internetovej súťaži luxusné Porsche 911 Carrera 4 GTS v hodnote viac ako 100-tisíc eur a k tomu ďalších približne 23-tisíc eur v hotovosti. Auto si chvíľu užíval, keď však prišiel čas zložiť zálohu za nový dom, rozhodol sa ho predať, keďže pre 28-ročného muža bolo dôležitejšie vybudovať si vlastné zázemie.

Odporúčané
Chlapík v lotérii tipoval tie isté čísla 20 rokov, vďaka vytrvalosti nakoniec vyhral 60 miliónov dolárov Chlapík v lotérii tipoval tie isté čísla 20 rokov, vďaka vytrvalosti nakoniec vyhral 60 miliónov dolárov 30. augusta 2019, 12:12

Po dvoch dňoch od momentu, kedy auto predal novému majiteľovi, sa dozvedel, že vyhral v rovnakej súťaži ďalšie Porsche, tentokrát približne o polovicu lacnejší model Macan S, informuje Daily Mail. A, samozrejme, opäť k autu dostal aj približne 23-tisíc eur v hotovosti.

Podľa dostupných informácií ho správa zastihla práve počas inštalatérskeho kurzu, a tak ho najprv v pokoji dokončil, až potom si išiel výhru po druhýkrát do autosalónu prevziať. „Pravdepodobne som v súčasnosti jeden z najšťastnejších ľudí na svete,“ hovorí Harvey.  

 Fotka z roku 2018, keď inštalatér vyhral svoje prvé Porsche 911

Domov
Zdieľať
Diskusia