Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2019, 20:13
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Robert Downey Jr. je Dr. Dolittle. Dobrodružný trailer odhaľuje, aké má vzťahy so zvieratami a čo nás v januári čaká v kinách

Robert Downey Jr. je Dr. Dolittle. Dobrodružný trailer odhaľuje, aké má vzťahy so zvieratami a čo nás v januári čaká v kinách
Zdroj: Youtube/ Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý blockbuster roka 2020?

Len včera sme od Universal Pictures dostali oficiálny plagát snímky Dolittle a hneď deň na to máme aj prvý trailer. V ňom hneď od začiatku vidíme Roberta Downeyho Jr., ktorý stvárňuje hlavnú postavu doktora Johna Dolittle.

Dlho očakávaný film nám rozpovie príbeh zverolekára Johna Dollitle, žijúceho vo viktoriánskom Anglicku. Ten zistí, že sa vie rozprávať so zvieratami. Svoju novoobjavenú schopnosť chce využiť k dobru a zaumieni si nájsť liek pre mladú kráľovnú Viktóriu (Jassie Buckey), ktorá je vážne chorá. Jeho úloha je ťažšia o to, že svoju schopnosť musí za každú cenu udržať v tajomstve.  Film Dolittle vznikol pod réžiou Stephena Gaghana, ktorý je zároveň spoluautorom scenáru. 

 

Projekt po prvýkrát ohlásili už v marci roku 2017 a premiéra mala byť v apríli tohto roka. Vtedy však oznámili určité komplikácie spolu s informáciou, že niektoré časti musia prepracovať a nejaké scény dokonca natočiť znova, informuje Collider. Premiéru po týchto informáciách presunuli na 17. januára 2020 a vtedy do kín aj dorazí. Universal Pictures len na výrobu snímky zaplatilo skoro 175 miliónov dolárov a to ešte predtým, než riešili marketing a distribúciu.

Pre Roberta Downeyho Jr. je postava vo filme prvou veľkou rolou po tom, čo opustil svet Marvelu, kde ho všetci dobre poznáme ako Tonyho Starka. Vo filme budeme počuť aj hlasy iných hviezd, ako to napríklad Toma Hollanda, Emmu Thopson, Ramiho Maleka, Johna Cenu, Selenu Gomez a ďalších, ktorí vo filme stvárnia hlasy zvierat.

Dlho očakávaný trailer k Dolittle je vonku len deň po tom, čo vydali oficiálny plagát. Čo nás v januári v kinách čaká?
Dlho očakávaný trailer k Dolittle je vonku len deň po tom, čo vydali oficiálny plagát. Čo nás v januári v kinách čaká? Zdroj: Twitter/ Dolittle
Domov
Zdieľať
Diskusia