Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 14:46
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Dvaja opití naháči boxovali v bratislavskom hoteli, z izby sa ozýval krik a buchot. Skrotila ich až polícia

NEWS BOX BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Vraj len trénovali.

Policajtom sa naskytol celkom kuriózny pohľad. Ráno o tretej museli prísť do priestorov hotela v blízkosti Dulovho námestia. Dôvodom bolo, že z jednej z izieb sa ozýval hlasný krik a buchot. „Malo dochádzať k fyzickému konfliktu medzi dvomi návštevníkmi hotela. Policajti po príchode na miesto oznámenie preverili a potvrdili,“ napísala polícia.

Keď policajti videli, čo sa deje, zrejme neverili vlastným očiam. Dvaja 37-roční nahí muži boxovali, boli cudzinci. Polícia nešpecifikovala, z akej krajiny pochádzajú. Obaja však boli pod vplyvom alkoholu.

Odporúčané
Slovenskí hasiči sa fotia ako Lego postavičky. Zapojili sa do populárnej septembrovej výzvy Slovenskí hasiči sa fotia ako Lego postavičky. Zapojili sa do populárnej septembrovej výzvy 9. októbra 2019, 11:36

„Uviedli že sú boxeristi a pred spaním si chceli zatrénovať. K zraneniu iných osôb nedošlo, muži škodu spôsobenú hotelu uhradili. Nakoľko obaja mali zjavné zranenia v oblasti tváre a vrchnej časti tela, privolanou RZP boli prevezení k ošetreniu do jednej z nemocníc,“ napísala polícia v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia