Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 20:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Joaquin Phoenix by rád natočil Jokera 2: Možnosti, kam až zájsť s touto postavou, sú nekonečné

Joaquin Phoenix by rád natočil Jokera 2: Možnosti, kam až zájsť s touto postavou, sú nekonečné
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX JOKER 2
Uložiť Uložené

Phoenix tvrdí, že ide o jeho životnú rolu.

Joaquin Phoenix je geniálny Joker a posledných 20 minút aktuálneho filmu to plne dokazujú. Keby mal viac priestoru predviesť svoj plnohodnotný Jokerov charakter, kto vie, možno by prekonal aj samotného Ledgera. V každom prípade, tento Joker je iný a skutočne ešte len ako Joker začína. Diváci tak môžu len hádať, čo bude s jeho postavou naďalej a ako by sa vyvíjala. Tvorcovia nám totiž tesne pred premiérou potvrdili, že žiadne pokračovanie nepripravujú, a ani o ňom nepremýšľali.

Teraz sa však karta obracia. Joaquina vyspovedal vo video rozhovore Peter Travers. Okrem iného sa herec rozpovedal aj o možnostiach pokračovania. 


Vieš, nerozmýšľam som o tom ako o svojej vysnenej role. Ale teraz, úprimne, nedokážem nad tým prestať rozmýšľať.

Herec ďalej povedal, že s režisérom Toddom Phillipsom hlboko preberali možnosti ďalšej spolupráce vo všeobecnosti, ale rozprávali sa aj o budúcnosti Jokera. „Nakoniec je to vysnívaná rola. Nič také som pred prácou na tomto filme nechcel robiť.“

Phoenix odmietol rolu Strangea, keďže si žiadala množstvo filmov, no ani pri Jokerovi si nie je istý, či majú s režisérom viac práce. Keby mohli a mali čo, točili by údajne doteraz. Ako sám hovorí, možnosti, kam ísť s touto postavou a čo všetko s ňou urobiť, sú nekonečné. Až čas ukáže, či sa Warner a tvorcovia filmu na čele s Phoenixom dohodnú na ďalšej časti.

Odporúčané
15 Bazénov, do ktorých by si neváhal skočiť ani sekundu 15 Bazénov, do ktorých by si neváhal skočiť ani sekundu 10. januára 2014, 0:27

Nemusí to vôbec prísť do dvoch-troch rokov. Jedno je isté, z komerčného hľadiska pôjde o úspech a keby si tvorcovia zažiadali o budget pre pokračovanie, do pár hodín by na stole mali podpísané zmluvy.

Domov
Zdieľať
Diskusia