Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2019, 12:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fanúšikovia zasypali Kim Kardashian vulgarizmami pod fotkou s Kanyem Westom, post musela vymazať

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Zdá sa že na gospelový projekt Kanyeho Westa s názvom Jesus is King si ešte budeme musieť počkať.

Na svete neexistuje raper, ktorý by dokázal za svoju kariéru zmeniť názor a prekvapiť s nesplnením sľubov toľkokrát ako Kanye West. Zdá sa však, že jeho imaginárnych a nereálnych dátumov vydania projektov už majú všetci fanúšikovia plné zuby a aktuálne to dokázali v plnej sile.

Odporúčané
O koľko si za posledný rok prilepšili Kanye West či Jay-Z? Rebríček odhaľuje najlepšie zarábajúcich raperov O koľko si za posledný rok prilepšili Kanye West či Jay-Z? Rebríček odhaľuje najlepšie zarábajúcich raperov 19. septembra 2019, 18:01

Keď jeho manželka Kim Kardashian včera pridala fotku s raperom, na ktorej sa bozkávajú, dočkala sa len tisícok komentárov plných vulgarizmov a otázok, kde je sľubovaný album Jesus is King.

Práve Kim nám pred pár týždňami odhalila tracklist aj s dátumom vydania a následne, keď projekt svetlo sveta neuzrel, na svojom Instagrame avizovala, že z piatka sa vydanie presúva na nedeľu. „Už len ďalšie dva dni,“ písala. „Kanye West potrebuje dokončiť posledné vychytávky mixov,“ dodala na ďalšom príbehu na sociálnej sieti.

Fanúšikovia zasypali Kim Kardashian vulgarizmami pod fotkou s Kanyem Westom, lebo nevydal sľubovaný album. Fotku musela vymazať
Fanúšikovia zasypali Kim Kardashian vulgarizmami pod fotkou s Kanyem Westom, lebo nevydal sľubovaný album. Fotku musela vymazať

Fanúšikovia sa vydania aj napriek tomu nedočkali, a tak svoj hnev namierili priamo po fotku, kde sa Kim a Kanye bozkávajú. Za pár minút pribudli podľa The Mirror tisícky komentárov a príspevok nakoniec z Instagramu úplne zmizol.

Odporúčané
Svet si uťahuje z nových bežeckých Crocsov Kanyeho Westa. Ľudia generujú nechápavé statusy a vtipné reakčné obrázky Svet si uťahuje z nových bežeckých Crocsov Kanyeho Westa. Ľudia generujú nechápavé statusy a vtipné reakčné obrázky 13. septembra 2019, 8:48

Kanye West už približne pred rokom odložil aj vydanie projektu Yandhi, ku ktorému dokonca za veľkou mlákou rozbehol už aj obrovskú offline propagáciu. Na poslednú chvíľu sa rozhodol, že album nie je ešte pripravený na vydanie a do dnešného dňa sme o ňom nepočuli ani slovo. Aj preto majú jeho skalní fanúšikovia právo obávať sa, že by podobný osud mohol postihnúť aj gospelový projekt Jesus is King.

Aktuálne už je rovnaká fotografia opäť dostupná na profile známej modelky a podnikateľky

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Domov
Zdieľať
Diskusia