Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2019, 22:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

The Last of Us 2 ohuruje v brutálnom traileri grafikou, animáciami a príliš realistickým násilím. Hra generácie vyjde budúci rok

The Last of Us 2 ohuruje v brutálnom traileri grafikou, animáciami a príliš realistickým násilím. Hra generácie vyjde budúci rok
Zdroj: Sony/Naughty Dog
TECH
Uložiť Uložené

Naughty Dog ukazuje svoju hru prvýkrát od leta 2018.

Na minuloročnej E3 sme boli svedkami gameplay dema The Last of Us: Part 2. Naughty Dog ohúrilo nielen nás, ale aj celý herný priemysel, a to až do bodu, kedy riaditeľ štúdia Eidos Montreal (rebootovaný Tomb Raider) nazval ich animácie ako fake. Väčšiu poctu už asi dostať nemohli. My sme sa nad demom rozplývali už vo vtedajšom článku, takže sa k nemu nebudeme vracať. 

Dnes sa totiž budeme rozprávať o konečne poriadnom traileri, ktorý predstavuje ako hru, tak aj jej postavy a príbeh. Naughty Dog po viac ako 15 mesiacoch absolútneho ticha konečne hru ukázalo v celej svojej kráse a my sa tak môžeme kochať najkrajšie vyzerajúcou hrou vôbec.

Odporúčané
The Last of Us 2 ukazuje v brutálnom a krvavom traileri budúcnosť hrania. Pozrite sa na graficky najpremakanejšiu hru pod Slnkom The Last of Us 2 ukazuje v brutálnom a krvavom traileri budúcnosť hrania. Pozrite sa na graficky najpremakanejšiu hru pod Slnkom 30. októbra 2017, 19:10

Hry štúdia Naughty Dog vždy nastavujú latku, pričom už ich PS4 exkluzivita vyzerá v porovnaní s inými hrami, akoby bola vyvíjaná na next-gen hardware. Nevieme si predstaviť, čo tím Neilla Druckmana (kreatívny režisér oboch dielov The Last of Us a Uncharted 4, viceprezident ND) dokáže na PS5.

Sony a ND ukázali Part 2 počas 3. dielu State of Play, nového formátu od PlayStation, cez ktorý ukazujú svoje novinky, hry, trailery a podobne. Okrem TLoU sme sa dočkali mnohých ďalších zaujímavých odhalení a hier, no všetko si to ukradlo práve TLoU. Nižšie sa už môžeš vrhnúť na geniálny trailer pre pokračovanie najlepšej hry 21. storočia. 

The Last of Us: Part II vyjde exkluzívne na PS4 s českými titulkami presne 21. februára 2020.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia