Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 12:01
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom Holland sa mal objaviť vo Venomovi ako Peter Parker. Marvel údajne nariadil Sony, aby scénu vystrihli

Tom Holland sa mal objaviť vo Venomovi ako Peter Parker. Marvel údajne nariadil Sony, aby scénu vystrihli
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dnes je už ale všetko inak a Sony si po rozchode s Marvelom môže robiť všetko, čo len chce.

Keď Venom s Tomom Hardym minulý rok premiéroval v kinách, Spidey s tvárou Toma Hollanda mal za sebou už jednu sólovku aj niekoľko účinkovaní vo svete MCU. Fanúšikov tak logicky zaujímalo, či sa po vzore Spider-Mana stane aj Venom súčasťou veľkého komiksového sveta štúdia Marvel. Snímka s Eddiem Brockom bola dokonca natočená ako mládeži prístupná, čím sa zvyšovali šance na to, že k spojeniu s MCU možno jedného dňa naozaj dôjde.

Odporúčané
Grado má slúchadlá vyrobené zo sudov na whiskey Grado má slúchadlá vyrobené zo sudov na whiskey 5. decembra 2013, 22:54

Ako už ale teraz vieme, Venom sa zameriaval výhradne na postavu Eddieho Brocka a predstavil rôzne druhy symbiontov. Objavilo sa však viacero špekulácií, podľa ktorých mal Tom Holland natočiť cameo a mihnúť sa v Hardyho filme v úlohe Petera Parkera. A hoci sme ho vo finálnom zostrihu nevideli, podľa vyjadrení Jaya Washingtona z portálu Collider sa zdá, že najnovší predstaviteľ pavúčieho muža sa mal vo Venomovi skutočne objaviť.

Poviem vám pravdu. Tom Holland naozaj natočil scénu pre Venoma. Keď však ľudia z Marvelu film videli, chceli od Sony, aby boli zábery s Hollandom vystrihnuté. Peter Parker teda bol vo Venomovi. Nie Spider-Man, Peter Parker,“ prezradil Jay Washington v jednej z epizód Collider Live.

Je jasné, že Sony ako vlastník Venoma aj Spideyho určite plánovalo tieto postavy opäť prepojiť (naposledy sme ich mohli vidieť v treťom Spider-Manovi od Sama Raimiho), no zástupcovia Marvel Studios evidentne nechceli, aby sa tak stalo (aspoň nie vtedy). Ak by sa totiž Spidey/Peter ukázal vo filme Toma Hardyho, znamenalo by to, že aj Venom je súčasťou MCU, čo pravdepodobne nezapadalo do plánov Marvelu.

Môžeme tiež predpokladať, že Feige a spol. len jednoducho chceli počkať na to, ako diváci Venoma vlastne prijmú, pričom až potom by sa rozhodli, či Eddieho Brocka do MCU vôbec zapoja. Samozrejme, dnes je už všetko inak. Štúdiá Marvel a Sony sa rozišli, no a postava Spider-Mana s celým jeho svetom teraz patrí výhradne Sony. Tí majú absolútnu slobodu a crossoveru Spideyho s Venomom tak nič nebráni.

Odporúčané
V marci sa dočkáme ďalšej knihy o Kanyem Westovi V marci sa dočkáme ďalšej knihy o Kanyem Westovi 29. decembra 2013, 17:23
Domov
Zdieľať
Diskusia