Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2019, 18:11
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Moon Knight, She-Hulk a Ms. Marvel dostanú od Marvelu vlastné hrané seriály

Moon Knight, She-Hulk a Ms. Marvel dostanú od Marvelu vlastné hrané seriály
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Na streamovacej platforme Disney+ sa roztrhne vrece so superhrdinami.

Ako sme už načrtli v dnešnom článku s viacerými novinkami z D23, štúdio Disney okrem mnohého iného oznámilo aj trojicu hraných komiksových seriálov. V jednom z nich, ako už asi vieš, sa predstaví Ms. Marvel, a teda moslimka menom Kamala Khan, ktorej idolom je Captain Marvel a vďaka svojim schopnostiam dokáže roztiahnuť telo do takmer akéhokoľvek tvaru či veľkosti. O tomto projekte sa dozvieš viac v nižšie priloženom článku.

Presuňme sa ale k ďalšej dvojici projektov, ktoré sú pre fanúšikov už asi o čosi zaujímavejšie. Šéf Marvel Studios Kevin Feige totiž potvrdil, že vlastné hrané seriály dostanú na streamovacej stanici Disney+ aj Moon Knight a She-Hulk. A hoci momentálne nepoznáme žiadne detaily ohľadom obsadenia, kreatívnych tímov či dátumov premiéry jednotlivých seriálov, podľa Feigeho slov už Bruce Banner nebude jediným Hulkom v MCU.

Z tohto vyjadrenia teda môžeme predpokladať, že by sa Ms. Marvel, Moon Knight a She-Hulk mohli neskôr pripojiť k ostatným hrdinom MCU, ktorých pravidelne vídame na veľkom plátne. She-Hulk sa objavila v komiksoch už v 80. rokoch minulého storočia a jej úradné meno je Jennifer Walters. Schopnosti Hulka získala po núdzovej transfúzii od Bannera. Jej zelená forma však zvykne byť trochu zoslabená, čím si po premene dokáže zachovať väčšinu svojej osobnosti.

Marvel
Marvel Zdroj: Marvel Studios

Čo sa týka Moon Knighta, ten si svoj komiksový debut odbil už v roku 1975, pričom ide o Marca Spectora, milionára a vojaka, ktorý bol počas vykopávok v Egypte takmer zabitý. Marc sa však zrútil pred podzemný oltár egyptského boha noci a mesiaca Konshu. Vstúpila do neho moc, uzdravil sa a prijal identitu Moon Knighta. Jeho sila v noci narastá do obrovských rozmerov a čím je mesiac väčší, tým je hrdina silnejší. Má tiež nočné videnie a dokáže vidieť infračervené žiarenie aj auru.

Marvel
Marvel Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia