Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2019, 12:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

FCK THEM podporuje rapový talent Porsche Boy. V klipe má Nicki Minaj, Braňa Mojseja aj Ľuba Herka

HUDBA
Uložiť Uložené

Sleduj vizuál na skladbu mladého slovenského interpreta, ktorý sa uchádza o priazeň širokého publika pod kanálom FCK THEM.

 

Meno Porsche Boy sme prvýkrát mali možnosť registrovať vďaka Dalybovi, ktorý už pred časom zdieľal jeho singel Stanko Lobotka. Neskôr ho chalani z FCK THEM pozvali aj na Places+Faces párty, kde mal možnosť zahrať si naživo a teraz uzrel svetlo sveta jeho prvý vizuál pod hlavičkou veľkého vydavateľstva. 

O jeho tvorbu sa postaral Wugabo, ktorého už bližšie nemusíme nikomu predstavovať a celkovo sa výsledok nesie v podobne punkovej atmosfére ako samotný track. Porsche Boy sa nasilu nesnaží pretvarovať a jeho rap má zatiaľ za účel skôr poslucháča pobaviť.

Prináša však opäť trochu iný pohľad na slovenský rap, ako ho poznáme a už na základe reakcií po pár hodinách od zverejnenia môžeme konštatovať, že sa jeho tvorba teší veľkému záujmu a vo viac ako 99 percentách pozitívnym reakciám.

Odporúčané
Yaksha: F*CK THEM merch je jedným z najpredávanejších, preto s ním končím (Rozhovor) Yaksha: F*CK THEM merch je jedným z najpredávanejších, preto s ním končím (Rozhovor) 20. novembra 2018, 18:14
Domov
Zdieľať
Diskusia