Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2019, 8:49
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Simpsonovci sa dočkajú druhého filmu, oznámil tvorca Matt Groening

Simpsonovci sa dočkajú druhého filmu, oznámil tvorca Matt Groening
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Disney kúpilo 21st Century Fox za veľký balík peňazí a z ich najúspešnejšieho seriálu rozhodne bude chcieť niečo mať.

Matt Groening nepriamo potvrdil, že The Simpsons Movie 2 naozaj vznikne, píše MovieWeb. To sú v súčasnosti jediné informácie, ktoré máme, no pokiaľ si aj po stovkách epizód seriálu o žltej rodinke na Simpsonovcov stále nezavrel, z celovečeráku máš určite radosť.

Groening povedal, že keďže bolo 21st Century Fox kúpené Disney, pochopiteľne budú chcieť vyťažiť niečo aj z ich najikonickejšieho seriálu, čo okrem nových epizód znamená aj ďalší film.


Tvorca Simpsonovcov to oznámil na Comic-Cone v San Diegu: „Nepochybujem o tom, že tu čoskoro bude ďalší film o Simpsonovcoch, a to čoskoro. Myslím si, že Disney chce niečo za svoje peniaze.“

Matt Groening potvrdil druhý film o Simpsonovcoch
Matt Groening potvrdil druhý film o Simpsonovcoch Zdroj: Disney

Na podrobnejšie informácie si však budeme musieť ešte počkať, nič konkrétne totiž zatiaľ nevieme a pokojne to môže byť tak, že je film už dávno vo výrobe a Groening ho takýmto spôsobom teasuje.

Tvorca si pritom uvedomuje, že prvý film bol prakticky katastrofou. Popri práci na bežných epizódach na ňom makali tí istí ľudia a popularite seriálu uškodil, nie prospel. Ani doteraz sa im vraj nepodarilo odstrániť všetky negatívne následky.

Domov
Zdieľať
Diskusia