Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 21:59
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Veža Twin City v Bratislave sa rozsvietila dúhovými farbami

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA VACUUMLABS
Uložiť Uložené

V sobotu sa v Bratislave udeje Dúhový PRIDE.

Twin City Tower v Bratislave je architektonicky veľmi zaujímavou budovou, najmä vďaka ambientným svetlám zabudovaným vo vonkajšom plášti budovy. Tú postavil developer HB Reavis a v súčasnosti je park pod ňou miestom zaujímavých kultúrnych podujatí.

Ambientné osvetlenie na budove sa, samozrejme, dá ovládať, čo majitelia využili na premenu celej budovy do žiarivých dúhových farieb. To sa zrejme udialo pri príležitosti Dúhového PRIDE na podporu LGBTI menšín, ktorý sa v Bratislave udeje v sobotu, 20. júla.

Pre potvrdenie sme sa snažili kontaktovať developera, zatiaľ však neúspešne.

Odporúčané
Slovensko čaká Dúhový Pride. Cez víkend budú v Bratislave pochodovať podporovatelia LGBT a prorodinní aktivisti Slovensko čaká Dúhový Pride. Cez víkend budú v Bratislave pochodovať podporovatelia LGBT a prorodinní aktivisti 15. júla 2019, 19:03

Twin City Tower svieti každú noc, no jemnou bielou farbou. Občas sa však žiara zmení, napríklad pri príležitosti Nového roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia