Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2019, 16:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kingsmani začali počas prvej svetovej. Spoznaj prvých agentov v dychberúcom traileri vojensko-špionážnej akcie

Kingsmani začali počas prvej svetovej. Spoznaj prvých agentov v dychberúcom traileri vojensko-špionážnej akcie
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY THE KING’S MAN
Uložiť Uložené

Matthew Vaughn sa práve vytasil s jedným z najlepších trailerov roka.

The King’s Man bude prequelom pre úspešnú a kvalitnú špionážnu sériu Kingsman od Matthewa Vaughna a Foxu. Príbeh nás zavedie na začiatok 20. storočia. Ešte pred zrodom prvej nezávislej špionážnej agentúry na svete menom Kingsman sa pozrieme na to, ako prví agenti prežili prvú svetovú vojnu. Následne si zrejme povedia, že chcú životy zachraňovať inak, a tak dajú dokopy organizáciu, ktorej cieľom je zabrániť budúcim svetovým konfliktom.

Jeden taký sa pritom črtá na obzore, no a ako môžeme vidieť, Kingsmani to budú mať náročné, obzvlášť bez svojich drahých gadgetov a skúseností, akými mohol disponovať taký Harry v súčasnej dobe. Teaser trailer sa nám v redakcii veľmi páči a štýl, akým režisér Matthew Vaughn prequel uchopil, nesmierne žerieme. 


Ostáva dúfať, že sa v takomto duchu ponesie aj celý film a my ostaneme v kine obarení. The King’s Man sa automaticky stáva jedným z najočakávanejších budúco-ročných filmov a my dúfame, že v kine neprepadne. Nejde totiž o čistokrvnú romantiku, premiéry sa pritom dočkáme 14. februára 2020. 

Odporúčané
RECENZIA: The King’s Man RECENZIA: The King’s Man 11. februára 2022, 8:30

Režíruje spomínaný Matthew Vaughn (Kingsman 1 a 2, Stardust, X-Men: First Class, Kick-Ass) a o scenár sa postaral v spolupráci so svojou dlhoročnou spolupracovníčkou Jane Goldman. Okrem Ralpha Fiennesa, ktorý si zahral hlavnú rolu a poskytol aj voice-over pre trailer, vo filme uvidíme aj hercov, ako: Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou či Charles Dance.

Kingsmani začali počas prvej svetovej. Spoznaj prvých agentov v dychberúcom traileri vojensko-špionážnej akcie
Zdroj: Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia