Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2019, 15:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena tvrdí, že žije len zo vzduchu a potravu neprijíma aj 97 dní. Ľudia jej životný štýl vysmiali

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Breathariánstvo nie je vhodné pre akéhokoľvek človeka.

Audra Bear žije ako breathariánka a vyhlasuje, že bez jedla dokáže vydržať až 97 dní v kuse. Vraj ju konzumovanie potravín zbytočne otravuje a ona si potom nemôže naplno užívať svoj život, informovalo Metro.

Pravdou však je, že breathariánstvo ohrozuje zdravie človeka a neexistuje akákoľvek dôveryhodná vedecká štúdia, ktorá by potvrdzovala, že človek dokáže vydržať bez jedla také dlhé obdobie. Niekoľko samozvaných breathariánov už aj zomrelo, a tak si Audra vyslúžila skôr kritiku ako obdiv.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gold Light (@audrabear),

Žena podľa svojich slov žije vďaka energii, ktorá sa nachádza všade okolo nás. Američanka dokonca každý deň strávi tri hodiny nacvičovaním správneho dýchania, aby mohla nazbierať čo najviac blahodárnej energie.

Keď si však tieto jej slová číta racionálny človek, musí mu byť do smiechu. Namiesto jedla pritom Audra konzumuje výlučne niekoľko dobrôt ako čaj či ovocné šťavy, ale v dlhodobom horizonte takto svoje telo pripravuje o dôležité živiny a môže si spôsobiť vážne zdravotné problémy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gold Light (@audrabear),

Audra si napriek všetkým radám odborníkov stojí za svojím názorom. Vraj každý z nás žije zo vzduchu, len si to dostatočne neuvedomujeme. Jej dychové cvičenia údajne zvyšujú energetickú hladinu, vylepšujú zmyslové vnímanie a ona sama sa podľa seba cíti najzdravšia, aká kedy bola.

Ak by si však chcel na takýto životný štýl nabehnúť aj ty, radšej si predtým prečítaj niekoľko odborných článkov o zdravom a vyváženom jedálničku, ktorý ťa nemusí nijak vážne obmedzovať, len treba porozumieť tomu, aké živiny a vitamíny naše telo potrebuje.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gold Light (@audrabear),

Domov
Zdieľať
Diskusia