Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 14:42
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Energeticky úsporné hniezdočko na českom vidieku v hodnote 620 000 €

Energeticky úsporné hniezdočko na českom vidieku v hodnote 620 000 €
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://svoboda-williams.sk/predaj/rodinne-domy/detail/32536-u-hajenky" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.sk</a>
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Špičkovo spracovaný a energeticky úsporný dom s terasou, záhradou a 2 parkovacími státiami bude zasadený do krásnej šumavskej krajiny.

Súbor 15 domov U Hájenky práve vzniká vo vyhľadávanej lokalite Lipna nad Vltavou, v pešom dosahu priehrady, lesa aj bohatej občianskej vybavenosti. Atraktívnosť projektu navyše podtrhuje plánovaná výstavba zjazdovky, ktorá vznikne len 100 metrov od pozemku. 

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams.

U Hájenky
U Hájenky Zdroj: svoboda-williams.sk

Dom je tvorený 2 zrkadlovo obrátenými apartmánmi o veľkosti 4 + kk, celý dom tak môže obývať viac generácií, prípadne možno časť objektu prenajímať. Prízemie každej jednotky tvorí veľký obytný priestor s kuchyňou so vstupom na terasu, zádverie, kúpeľňa (so sprchou a WC) a sklad športových alebo záhradných potrieb prístupný zvonku. Na poschodí sú 3 spálne a veľká kúpeľňa (so sprchou, vaňou a WC). K dispozícii je ďalej podkrovie, o ktoré môže byť pri vybudovaní schodiska rozšírená obytná plocha, prípadne ju možno využiť ako úložný priestor. K domu patrí záhrada a dve vonkajšie parkovacie státia.

U Hájenky
U Hájenky Zdroj: svoboda-williams.sk

Vďaka architektúre a použitým materiálom rešpektujúcim šumavské tradície stavba zapadá do okolitej krajiny. Jednotky budú na predaj v dokončenom stave, ktorý zahŕňa konštrukciu aj pre pasívny štandard, použité budú ekologické stavebné systémy a unikátne drevovláknité izolácie rakúskej značky STEICO.

Odporúčané
Majestátny tisícročný zámok v Toskánsku je na predaj. Má 8 spální, 12 kúpeľní a ponúka výhľad na vinice aj Florenciu Majestátny tisícročný zámok v Toskánsku je na predaj. Má 8 spální, 12 kúpeľní a ponúka výhľad na vinice aj Florenciu 15. februára 2024, 16:00

Súčasťou základného prevedenia je kvalitná vzduchotechnika, vykurovanie a chladenie, obklady a dlažby Marazzi, drevené okná s izolačným trojsklom, všetka sanita; v nadštandardnej variante bude navyše rekuperácia vzduchu, krbová vložka, predokenné žalúzie a fotovoltaické panely. Špecialitou je možnosť zabudovania hypoxickej terapie simulujúcej vysokohorské prostredie priamo v spálni. Vlastníci objektov majú možnosť využiť služby správcu (napríklad kosenie trávy, upratovanie, odpratávanie snehu, ale aj úkony súvisiace s prípadným prenájmom).

Projekt je umiestnený v obci ležiacej na ľavom brehu Lipenskej priehrady v blízkosti zjazdoviek a železnice. Veľmi atraktívna lokalita ponúka vyžitie v každom ročnom období, čo robí z apartmánov U Hájenky aj vhodnú investičnú príležitosť.

Priamo v obci je niekoľko reštaurácií, obchodov, samoobsluha, pošta, tenisové kurty, prístaviska, pláž alebo detská herňa. Vedie tadiaľ náučný chodník a množstvo turistických i cyklistických trás. V blízkosti sú lyžiarske areály, aquaparky, golfové ihriská alebo Chodník v korunách stromov. Cesta z Prahy trvá cca 2,5 hodiny, blízko to je do Českého Krumlova, ale tiež Rakúska a Nemecka.

U Hájenky
U Hájenky Zdroj: svoboda-williams.sk
U Hájenky
U Hájenky Zdroj: svoboda-williams.sk
U Hájenky
U Hájenky Zdroj: svoboda-williams.sk

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams.

Adresa: Lipno nad Vltavou - Český Krumlov 

Pozemok: 825 metrov štvorcových 

Úžitková plocha: 266 metrov štvorcových 

Terasa: 32 metrov štvorcových 

Cena: 620 125 € (Eva Křepelková

Predpokladaný termín dokončenia je v 4Q/2019.

V prípade, že vieš aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách či ateliéroch z našich končín stojacích za pozornosť širšieho publika, tak neváhaj a pošli nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme  za podporu a spoluprácu!

Domov
Zdieľať
Diskusia