Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2019, 17:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Už 14 miliónov ľudí videlo roztomilú výzvu zaľúbeného páru z Twitteru. Dievča vždy šťastne pribehne za svojím frajerom

ZAUJÍMAVOSTI TWITTER
Uložiť Uložené

Roztomilé video spôsobilo na sociálnych sieťach obrovskú odozvu.

Na sociálnych sieťach dokážu ľudia vymyslieť všemožné výzvy. Jeden zaľúbený pár sa zrejme nechal inšpirovať roztomilými videami, na ktorých majitelia svojim psom nastavia roztvorené prsty, aby si medzi nich mohli chlpáči položiť hlavu. Psia hlava sa medzi prsty zvyčajne perfektne vopchá, takže ak tvoj štvornohý miláčik nepočúvne na prvýkrát, máš možnosť ho to naučiť.

Na druhej strane, táto dvojica možno nevlastní žiadneho psa, a tak frajer naučil medzi roztvorené prsty vkladať hlavu svoju priateľku. Aj keď celé video nemá žiadny hlbší význam, zobrazuje neustále vysmiatu slečnu, ktorá sa naširoko a šťastne usmeje hneď, keď zbadá nastavenú ruku svojho frajera. Medzi prsty si potom položí hlavu, a tak sa na Twitteri objavilo zostrihané video viacerých týchto momentov.

Dvojica pôvodne nezamýšľala, že z videa vznikne nový internetová výzva, ale keď ho videlo už viac ako 14 miliónov ľudí, mnohí z nich začali pár napodobňovať. Niektorí so svojimi psami, iní zase od priateľov nechcú hlavu, ale skôr jedlo. A posledná skupina ľudí zase video odsudzuje, pretože sa im takéto správanie nepáči. Čo ty na to?


Ľudia hneď začali video napodobňovať






Domov
Zdieľať
Diskusia