Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2019, 7:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias, Calin aj Nik Tendo sú hosťami na Hasanovom albume

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

23. album vydaný pod labelom Milion Plus má na svedomí Hasan a my očakávame, že bude adeptom na najlepší projekt roka.

Yzomandias, Calin aj Nik Tendo sú hosťami na Hasanovom albume

V aktuálnom roku sa o slovo za label Milion Plus ako prvý prihlási Hasan, ktorý chystá vydanie svojho ďalšieho sólového projektu s rovnomenným titulom ako jeho pseudonym. Už na základe prvých zverejnených ukážok na jeho Instagrame súdime, že tento projekt bude oveľa osobnejší a zároveň bude ťažiť aj z toho, že bol súčasťou najlepších minuloročných skladieb na projektoch svojich kolegov. 

Dnes sa dozvedáme, že album uzrie svetlo sveta 25. apríla, teda doslova o pár dní a zároveň máme konečne možnosť vidieť aj prednú obálku s coverom a zadnú s tracklistom.

Čaká nás 12 skladieb a veľa hostí. Okrem členov M+ ako Yzomandias, Nik Tendo či Karlo budeš mať možnosť počuť aj Calina alebo Viktora Sheena. Na svoje si teda prídu aj tí fanúšikovia novej školy, ktorí možno doteraz Hasana nesledovali. 

Na hudobných produkciách sa podieľali okrem samotného autora aj ďalší beatmakeri z Milion Plus, dominuje však Konex, čo berieme všetkými desiatimi. Všetko teda nasvedčuje tomu, že skutočne pojde o adepta na album roka, necháme sa ale ešte prekvapiť. Do komentárov nám nezabudni napísať, na aký track sa najviac tešíš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia