Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2019, 19:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pôjde Expl0ited do väzenia? Odhaľuje, kto lepí nálepky „Predstavenie zrušené“ na plagáty cirkusu

ZAUJÍMAVOSTI EXPL0ITED
Uložiť Uložené

Expl0ited je najznámejším slovenským bojovníkom proti cirkusom na Slovensku a dokazuje to aj v najnovšom videu.

Expl0ited už má za sebou viacero sporov spojených s bojom proti cirkusom, tentokrát však odhaľuje, že proti ním bojuje aj niekto iný. Ešte pred časom sme informovali napríklad o tom, ako ho fyzicky napadol jeden zo zamestnancov kočovného zariadenia a podľa dostupných informácií mal problém aj s majiteľkou, ktorá ho udala na polícii

Teraz sa do jeho miesta bydliska cirkus vrátil a len chvíľu po tom, ako sa objavili propagačné materiály v podobe veľkých plagátov a bannerov, sa zároveň našiel odvážlivec, ktorý ich všetky tak trochu vylepšil. Konkrétne na nich nalepil veľkú nálepku s červeno-bielym nápisom „Predstavenie zrušené“ a my snáď nemusíme vysvetľovať prečo. 

V najnovšom videu práve Expl0ited spoločne s profesionálnym detektívom nápadne sa podobajúcim na Baču zisťujú, kto za tým je. Síce to nemali ľahké, po pár indíciách prišli na to, že výtržníkom je Explov mexický adoptovaný bratranec z  mesta Santiago de Querétaro. Aj ten je názoru, že cirkusy podporujú týranie zvierat a mali by byť zakázané. 

Video je zároveň dôkazom, že za tým nemôže byť Expl0ited, takže ho tentokrát majitelia zarábajúci na nešťastí zvierat nemôžu nahlásiť na polícii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia