Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2019, 10:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Flex, kávičky, striedanie outfitov, strieľačky a nahrávanie u Ega. Takto vyzerá Šajmov deň (Refresher Vlog)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ak ťa niekedy zaujímalo, ako vyzerá bežný deň nášho moderátora Šajma, teraz pre teba máme ideálnu príležitosť zistiť to.

Šajmo je moderátorom Refresheru už niekoľko rokov, počas ktorých sa mal možnosť s mikrofónom pozrieť na veľa zaujímavých miest. Nikdy však nedostal príležitosť ukázať čosi viac aj o sebe, čo sme sa teraz rozhodli napraviť a potešiť tak každého, koho zaujíma, ako trávi svoj bežný deň, keď práve nemusí ísť do školy. 

Najnovší Refresher Vlog je teda venovaný výhradne Šajmovi, ktorý ti ukáže svoje obľúbené miesta v rámci hlavného mesta, pôjdeme s ním na jeho obľúbený obed a keďže sa nerád nudí, s kolegami a zopár známymi youtubermi sa rozhodli ísť si zastrieľať do Pro Paintball, kde si mimochodom okrem paintballu môžeš vyskúšať aj lasertag alebo airsoft. 

Na záver ešte Šajmo navštívil v štúdiu samotného Ega, u ktorého hneď nahral aj ďalšiu skladbu. Tú budeš počuť už čoskoro a v dnešnom videu uvidíš, ako to prebiehalo a aké má tretina Kontrafaktu z tvorby nášho moderátora pocity. 

Domov
Zdieľať
Diskusia