Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2019, 12:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na toaletu chodia všetky spolu, ohovárajú sa a žiarlia na seba. Ženské kamarátstva sú iné ako mužské, tvrdia Zrebný & Frlajs

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zrebný a Frlajs porovnali priateľstvo mužov a žien počas rôznych situácií, v ktorých sa minimálne podľa dlhoročných stereotypov líšime.

Zrebný a Frlajs sa naposledy o slovo prihlásili s videom, v ktorom mapovali typy šokov, čím v prvom rade vtipne ukázali, ako (ne)oznamovať dôležité informácie a zároveň ešte videom spropagovali prevenciu proti cukrovke, resp. Slovenskú diabetologickú asociáciu, ktorá pomáha pacientom s touto chorobou. 

Je fajn vidieť, že aj keď sa chalani tvorbou bavia, ich videá majú aj hlbší zmysel a inak tomu nie je ani dnes. Tentokrát sme sa dočkali videa, kde dvojica poukazuje na stereotypy v rámci kamarátstiev medzi mužmi a ženami a porovnáva ich v rôznych zaujímavých situáciách, ktoré sú nám všetkým známe.

Samozrejme, nemusí ísť nutne o všeobecnú pravdu, no vďaka výkonom hercov a nápaditosti sa určite zasmeješ. Už tradične Zrebný a Frlajs prichádzajú s náročnejšiou produkciou aj scenárom, takže ťa výsledok poteší aj po vizuálnej stránke.

Hosťuje tiež ich dlhoročná kamarátka Jasmina Alagič, ktorá pomáha poukázať na dôležitosť očkovania novonarodených detí a vtipne si uťahuje aj zo známeho hoaxu so savom a alternatívnej liečby homeopatikami. 

Odporúčané
Zrebný a Frlajs prerazili do sveta. Rekordných 25 miliónov videní získali za pár mesiacov Zrebný a Frlajs prerazili do sveta. Rekordných 25 miliónov videní získali za pár mesiacov 17. februára 2019, 0:43
Domov
Zdieľať
Diskusia