Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2019, 11:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako dopadneš, keď otcovi povieš, že chodíš s Jakubcom? Zrebný s Frlajsom upozorňujú, ako neoznamovať šokujúce informácie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dvojica youtuberov predstavuje nové video, v ktorom tentokrát zhrnuli typy šokov.

Zrebný a Frlajs pred pár dňami prekročili magickú hranicu 300-tisíc odberateľov, k čomu im gratulujeme. Patria do skupiny tvorcov, ktorá síce nevydáva videá ako na bežiacom páse, no zároveň si dáva záležať na vizuálnej aj obsahovej stránke. Samotná produkcia aj náklady sú pre to o niečo vyššie, no výsledok najčastejšie stojí za pozretie. 

Tentokrát sa chalani spoločne so svojimi kolegami pozreli na typy šokov. Komunikovanie citlivých informácií zažíva každý z nás a ty si teraz môžeš pozrieť, ako by to v trochu extrémnejšom prípade mohlo dopadnúť, keď napríklad otcovi oznamuješ, že je tvojím priateľom Martin Jakubec. 

Ako sa môže zvrtnúť návšteva lekára, romantické rande alebo obyčajná hodina v škole? Viac už ale v samotnom videu, ktoré je pre Zrebného a Frlajsa prvým v tomto roku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia