Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2019, 18:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vegáni útočia na Arianu Grande. Sama sa medzi nich radí, jej spolupráca so Starbucks však podporuje živočíšne produkty

ZAUJÍMAVOSTI ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Ariana Grande spolupracuje so známou sieťou kaviarní, má vlastný nápoj, ktorý však obsahuje vajcia a mlieko aj napriek tomu, že ona sama sa vyhlasuje za vegánku.

Speváčka Ariana Grande to síce nemala v posledných rokoch v rámci svojej kariéry ľahké, no strastiplná cesta ju dostala až na úplný vrchol a dnes zbiera jeden rekord za druhým. Aktuálne je najúspešnejšou ženskou interpretkou na svete a všetko nasvedčuje tomu, že neexistuje nikto, kto by ju dokázal prekonať. 

Teraz je však obeťou ďalšej nešťastnej záležitosti, aj keď ide o výrazne nepodstatnejšiu situáciu ako veľa predošlých. Ešte v máji minulého roka totiž v rozhovore pre portál Mirror rozprávala o tom, že sa stala vegánkou a zvieratá má radšej ako ľudí. Tvrdila, že si týmto spôsobom stravovania predlžuje život a cíti sa šťastnejšie. 

Vegáni útočia na Arianu Grande. Sama sa medzi nich radí, jej spolupráca so Starbucks však podporuje živočíšne produkty
Zdroj: instagram.com/arianagrande

Tieto slová si jej fanúšikovia veľmi dobre zapamätali a vyhadzujú jej ich na oči v týchto dňoch, keď sa do amerických pobočiek siete kaviarní Starbucks dostáva nový nápoj vytvorený práve v spolupráci s Arianou. 

Ten dostáva názov Cloud Macchiato a objednať si ho môžeš v dvoch verziách, karamelovej a škoricovej. Fanúšikovia vychádzali z toho, že pokiaľ ide o spoluprácu, určite musí byť pripravená tak, aby si ju mohla vychutnať aj samotná autorka. Keď sa však na sociálnych sieťach pýtali oficiálneho profilu Starbucksu, dozvedeli sa, že opak je pravdou

Macchiato obsahuje vajcia aj mlieko a nie je možné si ho objednať vo výhradne rastlinnej verzii. Vegáni sa Instagrame a Twitteri búria, Ariana však zatiaľ nikomu na agresívne ani žiadne iné komentáre v tejto súvislosti neodpovedala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia