Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2019, 12:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dave Bautista sa pustil do The Rocka. Nie je skvelým hercom a nechce s ním byť porovnávaný

Dave Bautista sa pustil do The Rocka. Nie je skvelým hercom a nechce s ním byť porovnávaný
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Dwayne Johnson si od bývalého wrestlera a súčasného hereckého kolegu vyslúžil niekoľko slov kritiky.

S hviezdami wrestlingu sa dnes na veľkom plátne stretávame už pomerne často. Samozrejme, najviac pozornosti divákov aj filmárov si v priebehu rokov získal populárny Dwayne Johnson, no v Hollywoode sa nachádza napríklad aj Randy Orton, John Cena či Dave Bautista. A práve posledný menovaný sa v nedávno rozhovore pustil do vyššie menovaného The Rocka a prehlásil, že s ním nechce byť porovnávaný.

Neporovnávajte ma s The Rockom ani Johnom Cenom. Každý to robí. Tí chlapi sú wrestleri, ktorí sa stali filmovými hviezdami. No ja som... niečo iné. Bol som wrestler, teraz som však herec,“ dodal Bautista. Na jednej strane síce uznal, že Dwayne má neuveriteľnú charizmu, ktorá výrazne pomohla jeho úspechu, zároveň sa ale nechal počuť, že podľa neho nejde o skvelého herca:

Dave Bautista sa pustil do The Rocka. Podľa neho nie je skvelým hercom a nechce s ním byť porovnávaný
Dave Bautista sa pustil do The Rocka. Podľa neho nie je skvelým hercom a nechce s ním byť porovnávaný Zdroj: Lionsgate

The Rock bol akousi filmovou hviezdou ešte pred tým, než sa ňou vôbec stal. Je na ňom jednoducho niečo skutočne špeciálne. Či ho ale považujem za skvelého herca? Sakra nie.“ Známy predstaviteľ Draxa z komiksovky Guardians of the Galaxy ďalej uviedol, že účasť vo veľkorozpočtových blockbusteroch nie je tým, čo chce. Taktiež je podľa svojich slov hrdý na to, že je charakterovým hercom a oveľa radšej by pracoval s oscarovými víťazmi:

Chcem dobré úlohy. Nezaujíma ma Fast and Furious ani Bumblebee... to nie je ten typ slávy, ktorý chcem. Mám na mysli prácu na Dune a prácu s Denisom Villeneuvom, Samom Mendesom či Jodie Foster. Chcem pracovať s víťazmi Oscarov a som na to hrdý. Chcem získať ten rešpekt, dôveryhodnosť aj vzdelanie.

Anketa:
Ktorý z nich je podľa teba lepším hercom?
Dwayne Johnson
Dave Bautista
Dwayne Johnson
54 %
583 Hlasov
Dave Bautista
46 %
495 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia