Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2019 o 15:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Pornhub vydal valentínsky rapový album. Šéfujú mu 6ix9ine, Lil Xan či Blac Chyna

HUDBA 6IX9INE PORNHUB
Uložiť Uložené

Známa porno stránka chce na Valentína ulahodiť svojim fanúšikom.

Marketingový tím portálu Pornhub musí milovať svoju prácu. Jej majitelia im očividne nechávajú voľnú ruku pri vymýšľaní všemožných projektov, ktorými by mohli ovládnuť sociálne siete, a tak to dokázali opäť.

Pornhub nečakane zverejnil svoj vlastný valentínsky rapový album obsahujúci 6 skladieb a niekoľko známych či kontroverzných mien.

Najviac momentálne v médiách rezonuje meno 6ix9ine, keďže raper je stále vo väzbe a nedávno sa priznal k tomu, že bol členom gangu, objednával si streľbu na konkurentov a pomáhal aj pri predaji drog. Začal spolupracovať s vyšetrovateľmi, ale trest ho zrejme aj tak neminie.

Pred zatknutím však stihol nahrať skladbu pre Pornhub, rovnako ako jeho kolegovia Lil Xan, Asian Doll, PnB Rock, Lil AK či MadeinTYO. Album dokonca uvádza známa modelka Blac Chyna, ktorá v úvodnej skladbe prezrádza niekoľko pikantných detailov o tom, čo sa chystá zažiť na Valentína tento rok.

Portál sa rozhodol pre svojich pravidelných divákov a fanúšikov vo všeobecnosti pripraviť niekoľko skladieb, ktoré by ti vraj mali valentínsky večer spríjemniť a navodiť potrebnú atmosféru, aj keď nevieme, či si Slováci budú chcieť užívať za zvukov hlasu Tekashiho 6ix9ine. Určite si album aj tak vypočuj a sám uvidíš, ako ho ohodnotíš.

Domov
Zdieľať
Diskusia