Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2019, 1:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

21 Savage je na slobode. Bol prepustený na kauciu

HUDBA 21 SAVAGE
Uložiť Uložené

Imigračný úrad mladého rapera prepustil na kauciu, no ešte ho čaká minimálne jedno pojednávanie.

Ešte počas Super Bowlu rapový svet obletela správa o tom, že známy raper 21 Savage bol zadržaný imigračným úradom. Zistilo sa, že je v skutočnosti pôvodom zo Spojeného kráľovstva a má už viac ako 10 rokov neplatné víza, ktoré získal ako turista. V dvanástich rokoch sa však usídlil v Atlante a dokázal sa jej zvuku prispôsobiť tak dobre, že to pochopiteľne nikto nikdy neriešil.

Zatiaľ čo si internet z 21 Savagea intenzívne uťahoval, najznámejší americkí raperi vyjadrili mladej hviezde verejnú podporu a vyzdvihli, že spravil pre krajinu veľmi veľa. Zároveň má pozitívny vplyv na komunitu a finančne podporuje znevýhodňované deti.

Sám Jay-Z zabezpečil svojmu mladšiemu kolegovi pomoc v podobe najlepšieho právnika. Teraz sa vďaka portálu TMZ dozvedáme, že 21 bol nakoniec predsa len prepustený na slobodu po zaplatení kaucie. Ešte však nie je všetkému koniec a bude sa musieť zúčastniť minimálne jedného vypočúvania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia