Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2019, 0:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

50 Cent analyzuje Tekashiho priznanie. Všetkých udá, po návrate z väzenia môže ďalej robiť hudbu

HUDBA 50 CENT 6IX9INE
Uložiť Uložené

V Eminemovom rádiu Shade 45 sa 50 Cent rozrozprával o svojom pohľade na prípad dúhového rapera.

Podobne ako 6ix9ine, aj 50 Cent patrí k interpretom, ktorí nemusia nutne vydávať novú hudbu, aby to okolo nich intenzívne žilo. Tvorba konfliktov patrí k jeho obľúbeným aktivitám a aj keď bol pôvodne na strane dúhového rapera, dnes je už všetko inak a od jeho uväznenia si uťahuje z neho, aj z jeho priateľky. 

Aj napriek tomu je však považovaný za legendu v svojom obore, vďaka čomu si vyslúžil pozvanie do Eminemovho rádia Shade 45. Dostal tak priestor vyjadriť sa k aktuálnym informáciám týkajúcim sa priznania ku všetkým činom, z ktorých bol obvinený. 

Predsa len, Fifty mal k ulici stále blízko, a tak by jeho komentár mohol byť považovaný za relevantný. Hneď na úvod prezradil, že 6ix9ine podľa neho nepochádza z ulice. Jeho hudba bola vraj vždy slabšia a popularitu postavil na imidži, čo však 50 Cent pripisuje v prvom rade dobe. 

Dodáva, že Tekashi urobil chybu v prvom rade v tom, že mu chýbala trpezlivosť. Chcel čo najviac pozornosti pritiahnuť rýchlo a práve to sa mu nakoniec stalo osudným. Podobne ako Snoop Dogg, aj on si myslí, že samozvaný kráľ New Yorku je v prvom rade udavač, ktorý pri prvej príležitosti prezradí informácie na všetkých okolo, aby zachránil sám seba. 

Odporúčané
Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu 3. septembra 2021, 9:30

50 Cent vie pravdepodobne niečo viac, ako verejnosť. Tvrdí, že 6ix9ine do prípadu zatiahol aj ľudí, ktorých vôbec nemusel, no zároveň priznáva, že zákony týkajúce sa trestných činov gangov sú jednoducho postavené tak, aby sa pred nimi nedalo újsť. Na záver ešte dodal, že podľa jeho názoru sa 6ix9ine po návrate môže venovať hudbe, no bude mať výrazne menšiu fanúšikovskú základňu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia