Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2019, 20:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena namaľovala svoju dogu na ružovo, aby sa jej okoloidúci tak veľmi nebáli

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Jeden z najhlúpejších nápadov za posledné obdobie.

Jessica Williams z amerického štátu Kentucky vymyslela zvláštny spôsob, ako ľuďom v uliciach ukázať, že sa jej psa nemusia obávať. Žena chová až štyri nemecké dogy, ktoré sa vyznačujú najmä svojou obrovskou veľkosťou, čo očividne vplýva aj na reakcie okoloidúcich.

Jessice prišlo ľúto, že sa pri jej psovi nezastavuje toľko zvedavcov, tak Dramu, ako znie sučkine meno, vzala do psieho salónu a za približne 100 dolárov ju nechala prefarbiť na ružovo. Vraj neľutuje ani jeden minutý dolár, pretože reakcie ľudí sa po zmene imidžu zlepšili. Okoloidúci si podľa nej uvedomujú, že ružový pes s ružovými pazúrmi, ktoré jej Jessica necháva namaľovať, nemôže predstavovať žiadne riziko.

Samozrejme, či od psa človeku hrozí akékoľvek riziko nezáleží na tom, akej je farby. Jessica zareagovala aj na kritiku, že farba psovi ubližuje. V salóne podľa nej používajú výlučne bezpečnú farbu bez akéhokoľvek dopadu na psie zdravie a keď sa začne odtieň strácať, hneď s Dramou zájde na premaľovanie znovu.

Odporúčané
Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? 12. mája 2023, 13:30

Ani takéto vysvetlenie však ľuďom nepostačovalo. Premaľovať psa na ružovú farbu je zvrátené a nijak neovplyvňuje to, či na svoje okolie reaguje agresívne alebo priateľsky. Jessica dokonca ľutuje, že jej pes nedokáže vnímať farby, pretože Drame by sa ružová farba vraj určite páčila. My si skôr myslíme, že jej majiteľka sa pomýlila a namiesto bábiky si zaobstarala psa. Za jeden z najhlúpejších nápadov posledného obdobia jej patrí pomyselná úcta.

Domov
Zdieľať
Diskusia