Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2019, 12:34
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V tejto firme dostanú slobodné ženy po 30-tke týždeň voľna navyše, aby si našli partnerov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Šťastnejšie ženy vraj podávajú lepšie pracovné výkony.

Slobodné ženy po tridsiatke vníma čínska spoločnosť trochu rozdielne ako v našich končinách. Ak si tam žena nenájde muža a nezosobáši sa pred oslavou 30. narodenín, zvyčajne je považovaná za osobu, o ktorú už nie je veľký záujem.

Dve spoločnosti z čínskeho mesta Chang-čou si však uvedomujú, že čoraz viac žien sa v dnešnom svete sústredí na kariéru, a tak im na vzťahy nezostáva príliš veľa času. Hangzhou Songcheng Performance a Hanghzhou Songcheng Tourism Management, ako znejú mená týchto spoločností, umožnia v najbližšej dobe svojim slobodným pracovníčkam po tridsiatke vziať si o 8 dní viac voľna ako bežným zamestnancom.

Argumentujú so slovami, že veľké množstvo žien v spoločnostiach pracuje na interných pozíciách, kde nemajú až tak veľa kontaktu s okolitým svetom, a preto sa musia začať sústrediť aj na svoje súkromie.

V tejto firme dostanú slobodné ženy po 30-tke týždeň voľna navyše, aby si našli partnerov
Zdroj: tumblr

V Číne budú už 5. februára oslavovať Čínsky nový rok, počas ktorého majú zamestnanci voľno až 7 dní, ale tieto ženy si budú môcť oddýchnuť ďalších 8 dní navyše. Ak však budú mať potrebu uvoľniť sa aj po 8 dňoch určených na hľadanie lásky, môžu svojho zamestnávateľa o takéto voľno požiadať.

Zamestnanci spoločnosti, ktorá v Číne prevádzkuje jeden z najväčších zábavných parkov zameraných na tamojšiu históriu spred viac ako 1000 rokov, prijali iniciatívu s veľkou radosťou.

Zástupcovia spoločnosti konštatujú, že v nej pracuje približne rovnaký pomer mužov aj žien, a tak tentoraz musia klásť dôraz na to, aby aj slobodné ženy vstúpili do vzťahu. Veria totiž, že šťastnejší pracovníci podávajú v zamestnaní lepšie výkony.

Domov
Zdieľať
Diskusia