Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2018, 10:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pokračovanie beefu Kanye West vs. Drake: Viac ochrankárov a zapojenie Kim Kardashian a Ariany Grande

HUDBA ARIANA GRANDE DRAKE KANYE WEST
Uložiť Uložené

Jeden z najväčších beefov má pokračovanie. Odpovie aj Champagne Papi?

Ešte pred tým, ako prejdeme k sumarizácii beefov, tu máme nové informácie týkajúce sa konfliktu medzi Drakeom a Kanyem Westom. Iniciátorom bol práve druhý menovaný spoločne s Pushom ešte v prvej polovici roka, keď uverejnili na albume Daytona informáciu o tom, že Drizzy má utajené dieťa. 

Po sérii disstrackov všetko utíchlo na pár mesiacov a všetko teraz naspäť otvára Ye, ktorý sa v závere minulého týždňa opustil na svojom Twitteri oveľa viac, než by bolo zdravé.

Svojmu aktuálnemu súperovi venoval približne 150 príspevkov, v ktorých ho najprv žiadal o ospravedlnenie a následne konštatoval, že je misia splnená, lebo mu Drake zavolal. Pár minút na to už bolo opäť všetko inak a Kanye West tvrdil, že sa mu v telefonáte vyhrážal a bojí sa o svoju rodinu. 

Aj keď je veľmi nepravdepodobné, že človek ako Champagne Papi by mal dôvod niečo podobné komukoľvek hovoriť, do diania sa pre istotu zapojila aj Kim Kardashian, ktorá sa, pochopiteľne, postavila na stranu svojho manžela. 

Takže sme sa vlastne dočkali podobného scenára, ako keď Janette Drapáková obraňovala facebookovým príspevkom svojho manžela po tom, čo ho Rytmus použil v jednom z prirovnaní. Drake namiesto sťažovania sa na internete spravil o niečo razantnejší krok a pre istotu výrazne posilnil svoju ochranku v Hidden Hills.

Odporúčané
Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? 15. apríla 2024, 16:00

Včera sa nám ešte raz pripomenul aj samotný Kanye, ktorý tentokrát zdieľal príspevok Ariany Grande. Tá v ňom písala, že aj napriek tomu, že sa dvaja dospelí muži hádajú, rada by pripomenula, že spoločne s Miley Cyrus vydávajú nové skladby. Nuž, komentár dlhoročnej hlavy GOOD Music už asi nikoho neprekvapí. Ye opäť raz ukázal svoje sebavedomie a speváčke naznačil, aby sa upokojila. 

Domov
Zdieľať
Diskusia